Тя влезе във Фермата“ със заявката, че ще опровергае клишето,

...
Тя влезе във Фермата“ със заявката, че ще опровергае клишето,
Коментари Харесай

Цвети с първи коментар за Виктор след Фермата

Тя влезе във „ Фермата “ със поръчката, че ще опровергае клишето, че красивите дами са глупави и лигави. Тази седмица присъединяване на красивата Цвети в известното предаване завърши. Тя беше посетител в предаването „ Тази събота и неделя “, с цел да показа по какъв начин се усеща след елиминацията.

„ Животът във „ Фермата “ е доста по-различен от действителния живот “, показа 26-годишната Цвети.

Според нея във „ Фермата “ 2 или 3 месеца са равни съвсем на години. Въпреки това участниците са се срещнали най-вече с положителните страни на хората.

Най-важният урок, който е научила, е да желае помощ. Особено в стопанската работа, в която знае, че има доста по-добри от нея.

Водещата Петя Дикова повдигна и тематиката за един от най-големите кавги към присъединяване на Цвети – флиртът ѝ с Виктор, който е привързан, само че все пак не скри влечението си към младата жена.

„ Това е тематиката, за която ми е мъчно да приказвам, тъй като аз също наруших мой принцип “, показа тя. „ Не мисля, че аз съм го изкушавала, беше взаимно. Същото би се случило и в действителния живот, само че с излизане на кафе, скриване на чатове. А във „ Фермата “ живеем 24/7 дружно. Опознаваме се доста по-бързо и просто нещата се случват. “

Тя призна, че на моменти се е чувствала подценявана във „ Фермата “, само че като цяло е срещнала най-вече поддръжка от останалите участници.

„ Работих доста – оборът беше най-хубавото място за мен и се стараех там всичко да е съвършено “, напомни си Цвети. „ Има още доста какво да науча. “

Един от най-важните хора, от които Цвети се е учила в живота си, е татко ѝ. Тя към този момент е споделяла, че неговата гибел е най-тежкият миг в живота ѝ. От него тя е научила да отстоява задачите си и да се държи като дама.

Най-близките ѝ хора са Мартина и Лора, тъй че точно на тях стиска палци да продължат до финала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР