Тя тежи катастрофалните 426 кг. Удивително е как е още

...
Тя тежи катастрофалните 426 кг. Удивително е как е още
Коментари Харесай

Тя тежала 426 кг и се хранела пред камера за пари. Но свалила 317 кг и сега изглежда чудесно

Тя тежи пагубните 426 кг. Удивително е по какъв начин е още жива. И освен е жива, само че и печели пари – стриймва, яде планини от храна пред камера. И има хора, които обичат да я гледат.

Ако стартира да отслабва и се откаже от тази си активност, ще остане без пари…

Тя се гримира, взема паница с храна, включва камерата, отваря стрийма и стартира да яде. И това е всичко, което може да направи.

Останалата част от живота й е тъпо битие. Изненадващо, тя към момента не е изгубила способността си да върви, само че това е единствено въпрос на време.

Тя се споделя Саманта. И е единствено на 35 години…

„ Животът ми е нетърпим. Толкова съм се запуснала, че ми е мъчно да се движа. И всеки ден обстановката става все по-зле и по-зле. “

Детството

Храната постоянно е била прекомерно значима за Саманта, тъй че откогато се помни, тя постоянно е била с наднормено тегло.

Момичето почнало да наддава килограми на към 5 години.

Бащата на Саманта бил добър, само че щом пиел алкохол, ставал различен човек. Почвал да прави кавги, биел жена си, синовете и по-голямата сестра на Саманта.

Изненадващо, той не докосвал Саманта;

Когато баща се напивал и започвал скандал, Саманта изтичвала до кухнята и започвала да яде. От дребна храната я успокоявала. И защото свадите се случвали все по-често, момичето последователно развило пристрастяване към храната.

На 7 години тя тежала 70 кг. Родителите й се развели.

След развода децата останали да живеят с майка си. Нямали задоволително пари и майка й реши да учила за здравна сестра. Но нямало на кого да остави децата и ги изпратила да живеят при някогашния й съпруг…

Майката споделя, че не е имала различен избор. Така Саманта се озовала при татко си.

По това време татко й към този момент имал ново семейство и доведена щерка. Новото семейство не приело Саманта с ненаситност..

Безпокойството й още веднъж я подтикнало към преяждане. Но татко й и мащехата й забранили да яде безконтролно; те видели, че момичето към този момент е прекомерно дебело. В резултат на това Саманта почнала да живее с непрекъснато възприятие на апетит.

Срещите с майка й през уикендите били отдушник. Майка й не я ограничавала в нищо. Нещо повече, тя даже я глезела с храна. Момичето очаквало с неспокойствие тези срещи.

На 10 години момичето тежало 90 кг. Баща й я сложила на строга диета и Саманта била извънредно ядосана за това. Започнала да яде скрито.

Бременността

На 12-годишна възраст Саманта към този момент тежала 130 кг. Училището се трансформирало в същински призрачен сън за нея. Нямала другари, съучениците й непрекъснато я дразнели. Тя мразела учебното заведение.

На 17 тя е изключенна от учебно заведение поради отсъствия и неприятен триумф.

През този интервал почнала да получава признаци на внимание от някакъв юноша. Имали връзки, в следствие забременяла.

На 18-годишна възраст Саманта родила щерка. Удивително е, че съумял да износи бебето, защото тежало 230 кг. Бащата на детето незабавно я изоставил.

В този миг родителите й помогнали, подкрепили я. Баща й я помолил за амнистия и тя му дала прошка. Тя доста обичала татко си, без значение от всичко.

Скоро бащата аварирал с мотора си. Това бил нов удар за Саманта. Тя като че ли излязла от релси, почнала да яде непрекъснато и спряла да гледа щерка си.

Когато дребната Бел била на 1 годинка, нейната баба я взела при себе си.

Самотен живот

На 24 години Саманта тежала 300 кг. За да се устоя, трябвало да си намеря работа. Стана;а обществен служащ. С такова тегло било доста мъчно да се грижи за другите, само че просто нямала друга опция.

Тя не спряла да яде и качвала от ден на ден. Наложило се да напусне работата си и не съумяла да си откри друга. На кого е необходим беззащитен служащ?

Озовала се сама в къщи. На 27 години тежестта достигнало 360 кг. Вече не можела да пазари сама и по тази причина непрестанно поръчвала подготвена храна за дома.

Коремът й бил толкоз огромен, че служел за маса за хранене.

Саманта била в непрекъсната меланхолия и решила да се самоубие. Нагълтала се с хапчета… В този миг щерка й пристигнала на посетители. Саманта помоли да не се обажда на 911, с цел да я остави да си отиде. Но щерка й се обадила на лекарите – все пак тя обичала майка си.

Работа като култ модел

 Саманта Мейсън

След като взела хапчетата, Саманта попаднала в психическа клиника, където се лекувала от меланхолия. Почувствала се по-добре и се върнала вкъщи с концепцията да стартира да живее по друг метод.

Трябвало да си откри работа. Но къде и по какъв начин, та  тя едвам се движи? Решила да се опита да стане модел. Започнала да излъчва в интернет и да яде пред камера. И имало хора, които си плащали за това.

Зрителите й казвали, че е красива и наподобява ужасно. Тя била поласкана от това и самочувствието й се повишило.

Работата я увлякла. Хранела се и получавала пари за това. Но паралелно с това тежестта й ставало от ден на ден и повече, достигайки 400 кг.

Промяната

Ставала все по-безпомощна, а наоколо нямало никого. Дъщеря й почнала да й оказва помощ, само че Саманта не желала младото момиче да унищожава живота си. Тя схванала, че в случай че не стане преносима, щерка й щяла да бъде прикована към нея. И това я потискало. Дъщеря й е млада, би трябвало да се радва на живота.

Саманта се записва за присъединяване в предаването за намаляване „ Аз тежа 300 кг “. Била определена. Но поради ковид трябвало да изкара процедурите отдалечено.

Саманта Мейсън е най-тежкият участник в историята на плана. Тя попаднала в него на 35 години с тегло 426 кг. И това не бил краят…

През този интервал организмът й почнал да се предава. Саманта била незабавно приета в болница в локална клиника.

Но даже в болничното заведение тя успявалса да поръча доставка на храна. Пренебрегнала всички разпоредби на лекаря по плана, който работел с нея отдалечено.

При изписването тежала 440 кг.

Операцията

Докторът схванал, че Саманта се нуждае от незабавна помощ, само че казусът бил, че тя била надалеч. Не можела да се транспортира със аероплан.

В резултат на това било решено да се договаря с локалната клиника, където Саманта претърпяла интервенция за понижаване на стомаха.

В клиниката се подложила на следена диета за 3 месеца. През това време изгубила 151 кг, достигайки тегло от 289 кг.

Това било най-ниското й тегло от 15 години.

Саманта била щастлива, че килограмите понижават, само че в това време почнала да изпада в меланхолия. Тя не можела да живее без храна. Храната й доставяла благополучие.

Но траяла по пътя си. За 1 година присъединяване в плана Саманта изгубила 225 кг, като станала рекордьор. Тя достигнала тегло от 215 кг.

Саманта Мейсън през днешния ден

Проманата на Саманта се случила по време на пандемията, тъй че тя в никакъв случай не е ходила в клиниката с доктор Назардан; той я е лекувал отдалечено. Ето за Саманта било по-трудно да отслабне, в сравнение с за другите участници в плана. Но все пак съумяла да се събере.

@ssbbwvanillahippo

Why do you folllow me? Im ridiculous. #BubbaHarp #catsoftiktok #mybabymeow???????????? #babymeow #meow #ilovehersomuch #babyhead #ssbbwvanillahippo #my600poundlifesamantha

♬ original sound – Vanilla????

Днес Саманта наподобява доста добре. Има обществени мрежи, в които понякога разгласява къси видеоклипове. Въпреки че не са в цялостен растеж, на тях проличава, че е отслабнала още повече.

Според Саманта в последна сметка тя е изгубила 317 кг, тежестта й е достигнало 123 кг.

Остава единствено да й пожелаем триумф и да не се връща към старите хранителни привички.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР