Тя ще препотвърди подкрепата за кабинета - важната цел, затова

...
Тя ще препотвърди подкрепата за кабинета - важната цел, затова
Коментари Харесай

Какво е победа на вота? ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС общо с най-много кметове и съветници, според Борисов

Тя ще препотвърди поддръжката за кабинета - значимата цел, по тази причина без “бой ” в акцията

Какво ще значи победа за съуправляващите на тези локални избори? Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде формулата в деня на старта на акцията.

Моят краен резултат за изборите би бил регистриран, като трите партии, които сега вземат участие в (не)коалиционната сглобка като блок, да имат най-вече общински съветници и кметове. Това ще препотвърди държавното управление, заяви Борисов в коридорите на Народното събрание.

Той още веднъж акцентира, че под (не)коалиция вижда ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи вземат участие във всички гласувания, постоянно ги включвам в (не)коалицията - то и ние не сме коалиция

Тези партии гласоподават дружно. Ако желаете да слагаме някакво перде и да споделяме, че в задкулисие работим, не сме съгласни. Затова излизаме с подписите и с имената си и споделяме - по тази тематика сме се подписали трите партии, изясни Борисов.

Партийният водач публично призна и че предизборната акция слага съуправляващите пред тестване. В неповторима обстановка сме - от една страна, би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета, а от друга - да насочваме послания към гласоподавателите какъв брой е неприятно да избират кмет или общински съвет на другата политическа мощ, техен, или пък наш кмет или общински съвет, уточни той. Деликатно е, добави Борисов. Затова настоя да се работи

“с доста такт и внимание за по-важната цел - да има държавно управление и да не позволяваме в общините да настане безпорядък ”

Бойко Борисов задочно удостовери тезата на медийния специалист Георги Лозанов, която той разви в изявление за “24 часа ” преди ден - че ГЕРБ и ПП-ДБ са пуснали в София претенденти за кмет, които “да се удрят, само че без нокаут ”.

Борисов изясни, че с “Промяната ” и Демократична България не се “биели ”. Затова извадихме претенденти, които не са партийни, несъмнено интелигентни, умни, не са хора, които да нагрубяват

Такива, които да водят политическа борба, тъй че по-късно да могат да работят дружно, както и ние да можем да работим дружно, заяви той.

Малко след изказването му в коридорите тематиката за партньорството в (не)коалицията разяснява и депутатът Делян Пеевски. Всички значими решения не могат да се случат без Движение за права и свободи, обществото е избрало избрани партии, изясни той по какъв начин публично са припознати като част от ръководството. Смята, че актуалното ръководство не се нуждае от съдружно съглашение

Движение за права и свободи влизат с настройка за победа на изборите, а Пеевски има вяра, че ще усилят броя на кметовете си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР