Тя се похвали в Инстаграм с нарушението си по участък,

...
Тя се похвали в Инстаграм с нарушението си по участък,
Коментари Харесай

Мис Силикон 2022 се оказа истински джигит, фучи с 258 км/ч. по магистралата

Тя се похвали в Инстаграм с нарушаването си по сектор, на който ограничаването е 90 км./ч.

Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова се похвали с бързия си Мерцедес в Инстаграм. Варненката запечата във видеоклип неуместното си шофиране с близо 260 км./ч. по някоя от българските автомагистрали, без да се тормози, че това е жестоко нарушаване на закона.

В клипа, който е качен в нейната дневна история, ясно се вижда, че тя е водачът, който снима, а явно на Йорданова не й вършат усещане и ограничаващите за скорост знаци в този сектор. На фрагментите се вижда по какъв начин тя минава с бясната скорост два знака за ограничаване, като единият е за 100 км./ч., а другият за 90 км./ч.. Нейната скорост надалеч не е близка до ограничаването обаче.

Катрин се прочу с присъединяване си и в разнообразни състезания за хубост, като и едно от девойките на Playboy. Тя споделя в своя визитка, че е отпътувала да живее в Берлин, с цел да оказва помощ със фамилния бизнес, макар, че от Инстаграм профила й се вижда честият й престой в България.

Припомняме на Йордановa, че съгласно закона за напредване по пътищата, при шофиране извън обитаемо място, глобата за превишаване над 50 км./ч е 600 лв., като за всеки следващи 5 км./ч превишаване над 50 км./ч глобата се усилва с 50 лв.. Тоест при положение, че бъде хваната с сходна скорост, силиконката би трябвало да заплати санкция над хиляда лв..



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР