Тя се казва Ая и вероятно я помните от пети

...
Тя се казва Ая и вероятно я помните от пети
Коментари Харесай

AYA от Гласът на България с дебютна песен Короната - slava.bg

Тя се споделя Ая и евентуално я помните от пети сезон на шоуто "Гласът на България ", където надарената млада изпълнителка бе част от тима на Камелия.

След няколко години, отдадени на образованието си в Дания, Ая се завръща в родината, с цел да се занимава с това, което постоянно я е вдъхновявало - музиката. А към този момент е реалност и дебютната ѝ ария "Короната " с видеоклип към нея.

"Участието ми в "Гласът на България " несъмнено беше първата стъпка към моето развиване като професионален музикант. ", споделя Ая.

"Написах "Короната " още след присъединяване ми в Гласът, по това време живях и учих в Дания. Точно тази ария беше вдъхновението и повода да се върна назад в България и да сътворявам музика.

Върнах се и някак магично, когато към този момент имах съответната цел, срещнах точните хора, в точния миг. Благодарна съм на всички, които участваха в реализирането и по един или различен метод. ", споделя младата певица.

"Короната " е дело на самата певица, която е създател на музиката и текста към песента, и на екипа от експерти в лицето на Светлин Къслев и Борислав Бояджиев (аранжимент) и Bashmotion (режисьор и оператор на видеоклипа).

Вижте видеото!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР