Тя определи връщането на хартиената бюлетина като лош вариант.По думите

...
Тя определи връщането на хартиената бюлетина като лош вариант.По думите
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Избори през март или 2 в 1 през октомври? В момента само се маркират територии

Тя дефинира връщането на хартиената бюлетина като неприятен вид.

По думите ѝ президентът няма да бъде посредник, медиатор и проектант на обединения. Времето, което дава президентът на партиите, би трябвало да бъде оползотворено. Все още сме очевидци на маркиране на територии за да се види кое от малцинствата ще успее да притегли нежно болшинство. Партиите не могат да намерят делегат и посредник сред двете страни, означи тя пред Българска национална телевизия.

Партията може да бъде център на взимане на решения в сложна конюнктура, съгласно депутата Мартин Димитров

Доц. Киселова посочи, че " Български напредък " на Стефан Янев е в блока на ГЕРБ и Движение за права и свободи, до момента в който от другата страна са Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България. Независимо в кой от разновидностите ще се стигне до някаква форма на единодушие с всички условности политическите водачи закъсняват.

Доц. Киселова не чува рационални подходи по какъв начин да се реализира добър резултат с бюджета, само че и със съставянето на държавно управление. Партиите не знаят какво да вършат. Когато бъде връчен мандатът, седем дни ще изтекат толкоз по-бързо, в сравнение с изтича елементарното време, уточни тя.

Според доцент Киселова Народното събрание е некомпетентно да избере държавно управление, само че е некомпетентно да прави и редица други действия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР