Тя никога не е била срамежлива и винаги е намирала

...
Тя никога не е била срамежлива и винаги е намирала
Коментари Харесай

Надарената моделка Деми Роуз се пусна топлес и възхити феновете си

Тя в никакъв случай не е била срамежлива и постоянно е намирала способи да покаже изумителната си фигура, която може да вземе мозъка. И в този момент Деми Роуз още веднъж разкри пред почитателите си своите известни обилни форми, като се снима топлес във фотосесия, облечена в много транспарантен тоалет във флорален претекст, написа " Дейли Мейл ".

Родената в Бирмингам 23-годишна моделка оставя малко на въображението ни като театралничи за горещите фотографии и разкрива пред всички прелестните извивки на тялото си.



Дрехата едвам съумява да прикрие интимните елементи на Деми с ловко сложени бродирани цветя, до момента в който гледа съблазнително към камерата, заставайки пред синя стена.



Деми Роуз към този момент си е спечелила над 3.5 милиона почитатели в " Инстаграм " с откровените фотоси, които разгласява там. Легионът от почитатели се възхити и този път на гения й да театралничи пред обектива.



Британската моделка, която бе интимно обвързвана преди време с рапъра Tyga, който е някогашен другар и на Кайли Дженър, неотдавна изясни пред английското издание по какъв начин се поддържа във форма.



Тя сподели за своя фитнес режим: " Опитвам се всичко да е допустимо по-здравословно. Когато пътувам, е мъчно да упражнявам, пътувам по целия свят, само че се пробвам да запазя рутината си.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР