Тя ме покани на среща в нейния офис, която аз

...
Тя ме покани на среща в нейния офис, която аз
Коментари Харесай

Радостин Василев: Казах на Дончева, че това няма да стане за нищо на света

" Тя ме предложения на среща в нейния офис, която аз отхвърлих. Защото реших, че е по-добре да се забележим в моята адвокатска адвокатска фирма. На 12 август, по здрач, пет и половина някъде тя пристигна в моята адвокатска адвокатска фирма. Има видеозаснемане, вижда се по какъв начин тя идва в офиса. Ако госпожа Дончева оспори, ние незабавно можем да го потвърдим с видеозаписа, тъй като аз имам охранителни камери пред адвокатската фирма, адвокатската, които снимат както нейното идване, по този начин и нейното потегляне от моята адвокатска адвокатска фирма ".

Това съобщи юрист Радостин Василев, народен представител от " ИТН ", пред зам.-председателя на партията и водещ на предаването " Студио Х " по 7/8 ТВ Тошко Йорданов във връзка разразилия се скандал след изказванията, че Татяна Дончева е пробвала да разцепи групата на Има Такъв Народ с огромна сума пари.

" Координирах с теб моята среща с нея. Поканих я. Тя пристигна. Седнахме на масата. Проведохме диалог към 2 часа. Изключително чудноват диалог, в който тя, може би час ми обясняваше в действителност какъв брой голямо задкулисие има зад " ИТН " и нашия план. Явно по този метод тя се опитваше да съкрати дистанцията сред нас, като ми изяснява по какъв начин господин Трифонов е човек, който - мога да изтъквам, аз си припомням елементи от този диалог. Тя го наричаше трубадур на мафията. Как сценаристите са тамагочита, по какъв начин аз съм специалист на високо равнище, моето място не е там ", продължи юристът.

" За мен забавното от този диалог и което аз и ти чакахме, знаеш, беше да видя същината на подобен вид диалог. Каза, че Слави е трубадур на Илия Павлов. Каза, че зад него стоят десетки лица, като се стартира от Орлин Алексиев, Маджо, в предишното някакви кръгове на мултаците. Тя си има един репертоар госпожа Дончева, който не е някаква загадка, тя го показа с мен. Сподели, че не знае от къде се координира този център в " ИТН " на задкулисието, само че съгласно нея има десетки хора, които управляват наши решения. Насочи концепцията, че даже Движение за права и свободи, загатна водача на Движение за права и свободи, ръководителя на парламентарната им група господин Карадайъ. Който от единия завършек на масата Орлин Алексиев го дърпал, от другия завършек на масата Слави седял по средата и не желал да излезе от тази маса. Аз слушах тази защита, тя разшири спектъра на нейната интрига. Този диалог беше към два часа, от които аз съм приказвал 10 минути. Това е истината за диалога. А истината кой стои зад Слави всички я знаят. Това са гласоподавателите и българският народ ", добави Василев.

" Аз почитам госпожа Дончева като експерт, тя е доста сериозен юрист. Много постоянно съм слушал нейни изявления преди да стана депутат и съм харесвал нейния непосредствен изказ. За страдание след присъединяване ми в два Народното събрание по един месец, по два месеца, след последната ми среща с нея, аз смятам, че нашата роля би трябвало да е против тъкмо подобен вид хора и ние сме се изправили против тях. Те са част от статуквото, те са закърмени с този вид говорене. С този вид манипулиране на хората. Съществуват и вегетират от това. Това е друга тематика ", показа още той.

" Да се върнем на диалога. Между другото ми описа доста неприятни неща, които мен не ме интересуват за нейния съдружен сътрудник господин Хаджигенов, за Корнелия Нинова в случай че искаш. Румен Овчаров загатна. Тя сподели Николай Хаджигенов е........ с три деца и е настоящ сътрудник на ДАНС. Чувайки това нещо от госпожа Дончева, това е човек, с който тя е в една парламентарна група. За мен диалогът към този момент нямаше нещо, с което да ме изненада. Тя обиди Корнелия Нинова, че е......... Изобщо държанието ѝ беше необичайно. Г-жа Дончева стартира по този начин отдалече да ми каже, че тя има вяра надълбоко, че в " ИТН " има 50-ина естествени хора, които могат да изземат функционалностите на сценаристите и да ги натикат в ъгъла, тъй като видите ли сценаристите са неприятни и те пречат на естествената политика в страната и на образуването на кабинет. Когато продължи своето изложение, аз си споделих, че те са страхливи, съгласно нея, тези 50 индивида. Явно при тях е имало и други совалки. Разбрала е, че няма да одобряват сходен вид диалози. Но защото го бяхме координирали, аз я изслушах доста добре по този начин ", сподели националният представител.

" Тя описа, че в действителност би трябвало да ви отстраним от управлението на " ИТН " и в тази партия просто ще се получат нещата. И с нея ще се работи доста добре. Когато ѝ споделих, че това е невероятно, на процедура, даже да го желаеме, е невероятно. Тя сподели, че и 20-30 депутати, в случай че могат да бъдат отцепени, с цел да гласоподават отвън политиката на Има Такъв Народ и това е допустимо. И в тази връзка сподели, че за тази работа трябват лидерски качества, които председателката на Народното събрание нямала. Та би трябвало да забележим дали не е профилактирана и госпожа Ива Митева, тъй като като виждам какъв брой е атакувана госпожа Митева, която е един прелестен експерт, последната седмица от госпожа Дончева, най-вероятно и там е имало греда, само че не желая да знам и не желая да запитвам ", продължи Радостин Василев.

" Това го пазехме с теб в загадка, знаехме го. Днес го споделям, тъй като българският народ би трябвало да знае истината. През цялото време госпожа Дончева говореше, че не може да се осъществя политика поради наличието твоето, на сценаристите и това спъва процеса на естественото развиване на страната, както тя го има поради. Г-жа Дончева след час към този момент, когато паднаха официалностите и когато аз резервирах отговора си, тъй като Радостин Василев е в " ИТН " не за пари, не за власт. Казах ѝ го, на нея ѝ го споделих, че съм там, тъй като желая да се боря с тези неща, които се случват сега. На нея не ѝ стана доста прелестно.

В интервала на диалога тя си рисуваше върху едно листче - бяло. Разговорът потегли от 50 депутати, мина през 20-30. През цялото време аз я слушах и стигна до конюнктурно точкови хора. Като тя установи, че Хиновски - нашият специалист в енергетиката, е човек, който би си коствало да бъде притеглен. Ива Митева също, само че тя нямала лидерски качества. Определи основния секретар на партията Виктория Василева като подобаващ човек, който за избрани политики би бил доста потребен. През това време си пишеше на листчето тези имена. Това листче беше обвързвано със стрелки. Драскаше си нещо. Телефонът ѝ звънеше в чантата и имаше на това листче, тъкмо имаше цифрата от 500 К. Ти, аз и всеки естествен човек, който види това листче - аз го виждах съвършено. Не съм реагирал на това нещо, само че аз го видях. После си задраска Ива Митева от листчето. Аз не мога да кажа дали това са 500 000 лв., евро или $. Но за всички естествени хора, аз не съм простак и като го видях това нещо, даже не реагирах. Една минута откакто го видях, аз споделих на госпожа Дончева, че в никакъв случай, за нищо на света това няма по какъв начин да се случи, даже и с един народен представител по такива и такива мои доводи - морални. Защото ние се опитваме да вкарваме различен морал, а тя работи по метод, който е жесток. Аз като юрист не мога да кажа, че тя ми е предложила рушвет. Аз го описвам едно към едно. Хората да си вършат изводите ", приключи депутатът от " ИТН ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР