Тя говори без притеснения за любовта, загубите, болката от смъртта

...
Тя говори без притеснения за любовта, загубите, болката от смъртта
Коментари Харесай

Емилия: Страх ме е от завистта на хората

Тя приказва без терзания за любовта, загубите, болката от гибелта на Феди Башур, какво й е взела и дала музикалната кариера.

Емилия споделя, че в лицето на Жорж Башур е срещнала огромната обич. Успели да си наредят връзките, макар предишното. След злополуката им споделили, че няма да могат да имат повече деца. Те не били подготвени да одобряват, че такава огромна обич няма да роди плод. Все отново станало знамение и по този начин се появява Жоржина.

Певицата си има едно мислено след нещастието и се бои от неприятни очи. Това е причината  да не демонстрира щерка си на никое място.

„ Когато бяхме най-щастливи и споделихме насладата си, изгубихме Федката. Жоржина в никакъв случай няма да го размени, само че върна Жорж към живота. Той се беше отказал. Цял живот ще се бори с тази болежка ”, показа звездата.

Изпълнителката споделя, че е доста по-лесно да изградиш кариера, в сравнение с да си добър родител. Двамата с Башур спорят за възпитанието на децата си.

„ Жорж е неприятното ченге, а аз положителното. Той доста държи да учат. Имаме положителни деца, само че ни тормози средата, в която живеят. Говоря за всички неразрешени неща - алкохол, балони, опиати ”, добави Емилия.

Автор: Нова телевизия

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР