Тя е зодия Скорпион и това определено ѝ личи, защото

...
Тя е зодия Скорпион и това определено ѝ личи, защото
Коментари Харесай

Само на 21, но вече суперзвезда: Даниел Роуз, за която трябва да знаете

Тя е зодия Скорпион и това несъмнено ѝ проличава, тъй като носи невероятна сила, която ѝ оказва помощ, с цел да сбъдва фантазиите си. Даниел Роуз Ръсел е от новото потомство - родена е през 1999 година в Ню Джърси и е щерка на някогашната танцьорка Роузмари Радо и някогашният реализатор Рики Ръсел.

Артистичността е в кръвта на Даниел и в началото се насочва към модата. Още на 10 години взе участие като модел в няколко рекламни акции, преди да реши, че желае да се занимава с актьорско майсторство. Играе в няколко представления в локалния спектакъл, както и в учебни постановки. Заради заетия си работен график, Даниел приключва образованието си онлайн.

Виж още: Две генерации, една хубост: Дъщерята на Моника Белучи с майка си - на корица! Коя е Дева Касел? 

Дебютът ѝ в киното е във кино лентата „ Walk Among the Tombstones “, когато е едвам 13-годишна. Следват филмите „ Aloha “, където си партнира с Брадли Купър и Ема Стоун, „ Wonder, “ „ The Last Tycoon “, „ Measure of a Man “, „ Pandemic “.

През 2008 година се появява в последния сезон на хитовия сериал „ The Originals “, където играе Хоуп Майкълсън. Същата година продуцентите вземат решение да основат нов сериал, който да бъде продължение, в което да се споделя живота на Хоуп. „ Legacies “ носи на Даниел огромна известност, голям брой почитатели и заплатата от 8-10 000 $ за епизод.

Виж още: Когато прическа стане мотив за етнически скандал: Що е blackfishing и кои звезди крепко го загазиха? 

Феновете на сериала харесват толкоз доста персонажите на Даниел и колежката ѝ Кайли Брайант, че ги кръщават „ Хози “, комбиниране от имената на героините им Хоуп и Джоузи.

Като актриса Даниел постоянно попада под прицела на отрицателните мнения. Самата тя е била жертва на „ бодишейминг “ поради своите добре изразени извивки. Дори получавала мнения, че с това тяло не би трябвало да бъде актриса. Даниел споделя, че харесва своето тяло и не се срами от него.

Изображение: https://www.instagram.com/danielleroserussell 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР