Тя е сред наистина най-любимите водещи у нас, защото е

...
Тя е сред наистина най-любимите водещи у нас, защото е
Коментари Харесай

Преди минути: Любимата водеща Нана Гладуиш направи разтърсващо признание! (ВИЖ ТУК)

Тя е измежду в действителност най-любимите водещи у нас, тъй като е изчистена от лиготии, пренебрежителност и преструвки. Нана Гладуиш води " Съдебен спор " от години, а всякога, когато се наложи да отсъства и да бъде заменена с различен водещ, феновете надават писък до небесата - не желаят различен, желаят си Нана.

Гладуиш от дълго време е потвърдила, че е войник, който на два пъти съумя да влезе в най-тежката борба с подлата болест и да излезе от нея победител. Пожелаваме й да е здрава и да не се изправя още веднъж пред сходно тестване!

Днес обаче тя съумя отново да ни шокира като разкри за себе си нещо, което никой не е очаквал. Най-малко пък правилните й фенове и почитатели, за които Нана е знак на добрина и откровеност.

Гладуиш обаче, също по този начин откровена, разгласи, че това, което хората не знаят за нея е, че има ужасно прокълнат темперамент. Не била по никакъв начин лесна за издържане и мъжът й, както и хората към нея, трябвало в действителност доста да я обичат, с цел да я изтърпят.

" Голяма съм лошотия в живота и всекидневието си, и не го укривам. Винаги съм с моето си мнение, експлодирам елементарно и мога да наговоря куп нелепости, в случай че подпаля. Не ги мисля, а след това се оправдавам наложително. Това в действителност ми е хубавото - че мога да се извиня и да не помни бързо. Обикновено ми минава за час или най-вече за ден ", споделя Нана.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР