Тя е сменила ски пистите в Швейцария със слънчевите плажове

...
Тя е сменила ски пистите в Швейцария със слънчевите плажове
Коментари Харесай

Тамара Екълстоун показа секси извивки в Дубай

Тя е сменила ски пистите в Швейцария със слънчевите плажове на Дубай за зимната си ваканционна отмора.

35-годишната Тамара Екълстоун показваше съвършеното си тяло през зимата, до момента в който се наслаждаваше на слънчевите лъчи по време на пътуването си, през което отседна в хотел „ The Grosvenor House”, със брачна половинка си Джей Рътланд и петгодишната им щерка София.





Наследницата на Формула 1 изглеждаше сензационно в нищожен бял бански по време на разходката си по брега с обичаната си щерка.

Тамара демонстрираше зашеметяващата си фигура - резултат от изтощителните часове, прекарани в Bootcamp на Бари, подготовка, която може да изгори до 1000 калории на сесия.

Тя приключи секси визията си с чифт огромни слънчеви очила, които прикриваха огромна част от лицето й. Малката София носеше шарено плажно облекло, до момента в който държеше майка си за ръка.

Семейната почивка идва, откакто беше обявено, че трима крадци са нахлули в първокласния парцел на Тамара през градината, преди да се насочат напряко към сейфовете.



Те прекарали към 50 минути в къщата, която се намира на едно от най-ексклузивните места в Лондон. Тамара има два годежни пръстена на стойност 250 000 паунда всеки, само че не се знае дали са взети.

Тя също има няколко комплекта диамантени обеци на стойност към 50 000 паунда на чифт и огромна сбирка от часовници, в това число модели Rolex, Hublot и Cartier на стойност до 100 000 паунда всеки.

Бандата съумя да разбие няколко сейфа в спалнята и избяга през отворен прозорец, макар, че защита стои в стая за видеонаблюдение и имението се ръководи от 50 души личен състав.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР