Тя е само на 24 години, а вече е една

...
Тя е само на 24 години, а вече е една
Коментари Харесай

Коя е българската Рапунцел и какви са тайните ѝ за красота

Тя е единствено на 24 години, а към този момент е една от обичаните български модели с над 25 хиляди почитатели в "Инстаграм ".

Позната е на необятната публика с ролята си на София в един от най-успешните уеб сериали "Следвай ме ", а също така е известна и като най-дългокосата млада актриса със забележително красивата си, дълга над 70-сантиметра коса.

Тя е Лина Роскин и в новото видео на Natali’s Beauty разкрива своите дребни секрети за красива и здрава коса, за ежедневните ритуали, с които я поддържа и споделя забавни обстоятелства за персоналния си живот.

Съвременната Рапунцел разкри тайната за косата си

Рускиня не си е подстригвала косата 20 години

Най-ефикасният трик за прелестна коса на младата актриса е нанасянето на ябълков оцет при всяко измиване на косата за към 15 секунди, преди измиването с шампоан.

Друга дребна нейна загадка е потреблението на спрей за разресване за бебета, който придава на косата мекост и искра.

Лина споделя, че мие косата си не повече от 3 пъти седмично и не употребява еликсир, само че от време на време си прави маски с хума или яйце, зехтин и лимон.

Ключов фактор за здрава коса съгласно нея е и рядкото потребление на преса или маша, което постоянно води до раздробяване и безсилие на косъма.

Какво още показа младата актриса и за какво е плакала след първото боядисване на косата си – вижте във видеото!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР