Тя е от онези хора, които трудно ще останат незабелязани,

...
Тя е от онези хора, които трудно ще останат незабелязани,
Коментари Харесай

Мария Силвестър – жената, на която всичко ѝ се отдава - slava.bg

Тя е от тези хора, които мъчно ще останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Със своите сини очи, несравним сексапил и словоохотливост, тя ще ви накара да се усмихнете, даже и когато не ви е до това. Виждали сте я с микрофон в ръка, на стилния подиум, пеейки до пианото или правейки всичко на пух и прахуляк с голям чук в ръце. Тя наподобява необикновено както в елегантна рокля, по този начин и с работен гащеризон. Тя е Мария Силвестър – дамата с неизчерпаема сила, на която всичко ѝ се отдава.

Изолирана у дома – със жанр

Като човек, който е в непрекъсната връзка с най-различни хора и постоянно съвместява няколко неща по едно и също време, Мария намира обществената изолираност като същинско предизвикателство.

„ Аз обичам да си заставам у дома, само че не по такива аргументи, заради които в този момент ми се постанова. За страдание, би трябвало да спазим наредбите, с цел да се спасим взаимно. Няма да неистина, не е леко да не съм в непрекъснато придвижване, само че такава е обстановката. Щом го изисква – го върша. Но със жанр!!! “, изяснява тя.

Тв водещата споделя, че изолацията ѝ дава опция да остане уединено със своите мисли и да си направи равносметка:

„ Много е ужасно. Те са най-големият ми съдник. Но и могат да бъдат пъклен красиви. Обичам да ги следя. Най-много обичам да ми мълчат на тематика обич. Така разбрах, че нея не можеш да я приказваш “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР