Тя е млада, красива, талантлива и много усмихната. Тя е

...
Тя е млада, красива, талантлива и много усмихната. Тя е
Коментари Харесай

Нина Добрев - нашето момиче, което покори Холивуд

Тя е млада, красива, надарена и доста усмихната. Тя е нашето момиче Нина Добрев, което през днешния ден става на 34 години!

Рожденото ѝ име е Николина Константинова Добрева. Тя е единствено на две годинки, когато родителите ѝ Михаела и Константин емигрират в Канада в търсене на по-добър живот. Въпреки че отпътува далеко, връзката ѝ с България в никакъв случай не се прекъсва. Като дребна тя и брат ѝ всяка година се прибират и прекарват лятото с бабите и дядовците си.

Нина гордо декларира, че приказва български. Актрисата, която покори Холивуд, даже разкрива, че родителите ѝ не са разрешавали на нея и брат ѝ да приказват на британски у дома, защото той бил единствено за учебно заведение. Въпреки че като дребна за нея това е необичайно, през днешния ден тя е признателна на майка си. Гордее се с корените си и за нея е значимо, че приказва майчиния си език.

 Нина Добрев

Актрисата не крие също, че фамилията ѝ е имало доста сложни моменти, откакто напуща родината. " В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха доста, с цел да се оправим. Наистина беше доста мъчно “, описа тя в изявление за Harper’s Bazaar.

Нина наподобява зашеметяващо и като се изключи че е красива, има и прелестна фигура. Тя вероятно е резултат от обстоятелството, че от доста дребна интензивно се занимава с всевъзможен тип спортове.

Стартира кариерата си като модел, само че скоро стартират да валят оферти за функции.

След няколко по-малки продукции Нина Добрев става част от екипа на хитовия сериал „ Дневниците на вампира “. Така тя става известна и обичана от стотици хиляди почитатели в целия свят.  През 2015 година тя напуща сериала, с цел да се развива и да опитва с нови планове. Същата година взе участие в The Final Girls. Arrivals от 2015 година също е с нейно присъединяване, както и Crash Pad.

 Нина Добрев

През 2017-а тя взе участие в блокбъстъра „ Трите хикса: Отново в играта “, където си партнира с Вин Дизел. 

 Нина Добрев

Холивудската звезда с български корени се опитва и като режисьор. Актрисата застана зад камерата, с цел да режисира първия си късометражен филм “The One ”.

Нина приятелят й - Шон Уайт, си подариха слънчева зимна отмора в Мексико. А на Нова година тя показа фотоси от... Антарктика.

Мечтае за доста и разнообразни функции, а ние ѝ ги желаем от сърце. Честит рожден ден, Нина!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР