Тя била ВИП, тя била богата, тя била глезена, тя

...
Тя била ВИП, тя била богата, тя била глезена, тя
Коментари Харесай

Кралица и ВИП ли: Богатата Антония Петрова разхожда бели коси като на баба из Малдивите!

Тя била ВИП, тя била богата, тя била глезена, тя била кралица... Опаа...  Я да забележим би ли повторила още веднъж тези си откровени нелепости Антония Петрова, след фотосите, които пусна нощес от Малдивите.

Чудно е по какъв начин дама от нейната " висша класа " си разрешава да наподобява по този начин, както и една редова стопанка от " Овча купел " не би си разрешила. Какво приказваме ли - ами погледнете за момент главата на Тоца и по-специално косата й над челото.



От хеликоптер се виждат белите коси на Антония, освен това крепко бели и много пораснали. Странно, няма ли фризьори или най-малко магазин, в който да се продава багра, с цел да си купи Тоцка и да се овапца?!



" А след това на другите дами ще разправя какви били мърли и по какъв начин се запуснали. Помните ли оня скандал преди години, когато беше нападнала някаква жена в профила си и я наскърбяваше на лелка?! Ето, че Видовден идва и сега лелката, че и бабата е тя ", разясняват в нета потребителки.

И се чудят по какъв начин мъжът на Петрова - Ивайло Батинков не я е споделил нищо по въпроса. " Но пък и какво му пука на него, тя нали му е в забрадка вързана?! А той може да си плакне очите настрана, колкото си желае ", смеят се зевзеци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР