Twitter става платен. Това предава 24 часа“, като се позовава

...
Twitter става платен. Това предава 24 часа“, като се позовава
Коментари Харесай

Twitter става платен

Twitter става заплатен. Това предава „ 24 часа “, като се базира на самата корпорация. Социалната мрежа беше купена преди седмица от милиардера Илон Мъск. Той е закупи за 44 милиарда $, като в следствие сподели, че достъпът до нея ще стане заплатен.
Twitter удостовери, че потребителите ще заплащат по 8 $ месечно за синия знак, който демонстрира формалните профили.

Досега синият знак се даваше на звезди, политици и медии. Все още не е ясно по какъв начин Twitter възнамерява да удостовери самоличността на елементарните жители които заплащат таксата.

Те ще виждат два пъти по-малко реклами и ще могат да разгласяват по-дълги видеа. Засега услугата е налична единствено за Съединени американски щати, Австралия, Канада, Нова Зеландия и Англия.

Мъск закупи мрежата след борба, гарнирана с обрати и траяла дълги месеци.

Самият Мъск разгласява тогава туит, който гласеше: „ Птицата е освободена “, в явна отпратка към логото на платформата и продажбата.

По-рано Мъск сподели още, че не купува Twitter, с цел да завоюва, а по хуманни подбуди и „ цивилизацията да има общ цифров градски площад.

Това постави завършек на сагата, при която Twitter се обърна към съда, с цел да задължи милиардера да съблюдава изискванията на договорката за придобиване, от която той се опита да се откаже.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР