Twitter пусна новата си функция Флийтс (Fleets), подобна на предложенията

...
Twitter пусна новата си функция Флийтс (Fleets), подобна на предложенията
Коментари Харесай

Twitter също пусна функция с изчезващи съобщения

Twitter пусна новата си функционалност Флийтс (Fleets), сходна на предложенията на Instagram и Snapchat, с които хората могат да споделят известия, изчезващи след 24 часа, оповестиха осведомителни уеб сайтове.
Флийтс (събирателно от fleeting moments) има за цел да разреши на потребителите да се усещат по-спокойни в платформата, без да би трябвало да се тормозят за препредаването на туитовете им и за харесванията им, показва компанията
Хората могат да изберат да разгласяват текст, реакции на туитове, фотоси или видео. Имат опция да си сложат декор и да изберат шрифт.
В ход са проекти за добавяне на стикери и предаване онлайн.
Технологичният колос разгласи за първи път, че тества тази функционалност през март в Бразилия, а по-късно и в Италия, Индия и Южна Корея.
Шефовете на Twitter признават, че форматът може да звучи познато, имайки поради Snapchat, който пръв вкара изчезващите известия, и Instagram, който го последва с функционалността си Сторис (Stories). Освен това компанията разгласи, че скоро стартира тестването на нова аудио функционалност, сходна на известния стартъп Clubhouse, който бързо притегли вниманието на венчър вложителите.  Форматът ще се назовава Spaces и ще разреши на потребителите да влизат във виртуални стаи, където могат да се включат в действително време в аудио диалози с други консуматори.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР