Twin Park е най-новият комплекс, който се строи в най-зеления

...
Twin Park е най-новият комплекс, който се строи в най-зеления
Коментари Харесай

Най-новото бижу на Пловдив строят в най-зеления район на града

Twin Park е най-новият комплекс, който се строи в най-зеления регион на Пловдив - регион „ Западен “. Той се простира сред две съществени пътни артерии – бул. “Пещерско шосе” и бул. “6-ти Септември “. Комплексът е комбиниране от съвременна визия, отлична локация, уют, разкош, комфорт и сигурност. С височина от 25м ще се извисява над останалите здания и с помощта на отличната си локация ще комбинира по неповторим метод панорамната панорама към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк “Отдих и култура” като в същото време обезпечава и бърза връзка с града и Околовръстен път. На разстояние от няколкостотин метра се намират две детски градини и учебно заведение. Сградата се намира на 3 мин. пешком от Гребната база и парк „ Отдих и просвета “, в непосредствена непосредственост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. За удобстовото на бъдещите притежатели разполагаем в постройката ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, магазин за хранителни артикули, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки.

За най-новото украшение в Пловдив беседваме с Петя Вягова, управител на жилищен комплекс Twin Park.

-Това ли е най-новият план, в който инвестирате?

-Да, след няколко сполучливо осъществени и разпродадени на 100% плана в гр. София, това е най-новата добавка към портфолиото ни от многофамилни жилищни здания, а и първата такава за гр. Пловдив

-Какво съставлява планът Ви?

-Комплексът ще се състои от две огледални жилищни здания и точно заради това сме го кръстили TWIN, от британската дума близнак. Двете здания имат четири жилищни входа, а на партерно равнище са ситуирани голям брой магазини. Сградата разполага с голям под земята паркинг, както и надземен паркинг с пряк достъп и от двата булеварда. Поради обстоятелството, че в региона няма публични улици сме обезпечили 140 надземни паркоместа за гостите на комплекса и посетителите на магазините. За да подсигуряваме комфорта на притежателите не сме планували да има заведения за хранене, музика и непотребен звук, а работното време на комерсиалните площи ще е лимитирано до 21 часа. Същевременно сме обособили огромна зелена зона за отдих с ъгъл за най-малките с голям брой детски люлки и пързалки. Първият жилищен етаж е на височина от над 5 метра над улицата, което действително е втори жилищен етаж за всяка друга постройка, тъй че даже жилищата на първи етаж ще са доста комфортни.

-С какво TWINPARK се разграничава от другите нови здания в града?

-С височината си от 25 метра ще се извисява над останалите здания и с помощта на отличната си локация ще комбинира по неповторим метод, панорамната панорама към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк “Отдих и култура” като същевремено обезпечава бърза връзка с града и Околовръстен път. Oтстоянието на жилищната част от бул. Пещерско шосе е близо 100 метра, тъй че трафикът да е оптимално далечен от нея, само че достъпът на коли до комплекса да се реализира непосредствено и комфортно по необятен 7 метра метод.

Допълнителни преимущества са вложените материали от най-голям клас:
Алуминиева дограма с термомост, с троен стъклопакет включващ стъкло вид „ четири сезона” и първокачествен обков.Светла височина на жилищата от 2.70 м. По-високи тавани, повече размер, шир и повече светлина в пространствата, надлежно по-големи благоприятни условия за интериорни решения и повече комфорт.Допълнителна шумоизолация на пода. Край на проблемите с токчета, детска игра и всевъзможен звук от съседите над Вас.Керамични тухли с съвършени топло и звукоизолационни качества, както за външните, по този начин и за вътрешните стени.Два асансьора на вход за по 10 души всеки. Спрели сме се на италиански висококачествени електрически асансьори, които обезпечават тиха работа и висок комфорт на придвижването.Охрана и видеонаблюдение с умни камери, които ще разпознават регистрационни номера на коли и ще дават опция да бъдат засечени съмнителни дейности, пожар, наводняване или човек в неволя. Охраната на комплекса се уведомява автоматизирано.
-В ход ли са продажбите?

-Да, продажбите на жилища, паркоместа и гаражи стартираха от началото на годината като към този момент имаме осъществени над 70 резервационни покупко-продажби. Продажбите се реализират непосредствено от вложителя без медиатор и без възнаграждение на комисион от купувача. За бъдещите притежатели на жилище в TWINPARK предлагаме гъвкави схеми на заплащане, съобразени с стадиите на строителството, както и с паричния поток на клиента – според дали покупката е със лични средства или посредством банков заем.

-Какви жилища оферирате?

-Предлагаме жилища с една, две и три спални Предвидени са благоприятни условия за обединяване на два или повече жилището в многостайни такива. За клиентите със лична визия и съответни условия предлагаме безвъзмездна консултация с архитекта на плана и самостоятелно планиране на мечтания им ДОМ.

-Има ли задоволително паркоместа, защото проблемите с паркирането в града се усилват с всяка минала година?

-При законово условие от 100%, ние осигуряваме над 150% обезпеченост на паркиране, което е необичайност за гр. Пловдив. За всяко семейство ще има място за два автомобила. Достъпът за подземните и надземните паркоместа се реализира и от бул. „ Пещерско шосе “, и от бул. „ 6-ти Септември-продължение “.

-Каква е цената на едно ново жилище сега?

-Цената варира според от етажността, разпределенето и ревюто на жилищата като се движи от 790 до 890 €/кв.м.

-Кога ще бъде приключена постройката?

-Проектът е огромен. Ще вложим доста качествени материали и облагородяване на региона към комплекса. Крайният период за въвеждане на постройката в употреба е 2024 година.

-Какъв е опитът на компанията в строителството досега?

-Екипът е профилиран в цялостното ръководство на процеса по построяването на жилищни здания и комплекси на територията на гр. София – от планирането на всеки наш план, през планиране, строителство чак до продажбата на недвижимите парцели. В нашето портфолио има осъществени огромен брой еднофамилни къщи и многофункционални жилищни здания.

Директната връзка с нас става на телефони +359876399996 и +359876399997, както и посредством нашия интернет уебсайт

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР