"Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума

...
"Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума
Коментари Харесай

Биляна Петрова: Твърдо не е имало подкуп

"Твърдо не е имало рушвет и не е ставало дума да се вземат пари за персонална полза. Имам разнообразни хипотези по какъв начин се е озовала тази сума в колата, само че избирам още да не ги разясня ", разгласи Биляна Петрова – заместничка на отстранения кмет на регион "Младост” Десислава Иванчева.

Вчера тя беше пусната под домакински арест дружно с Десислава Иванчева, двете са подсъдими за приемане на рушвет от 70 000 евро, дружно с медиатора в схемата Петко Дюлгеров.

В първото си изявление, което даде за bTV, тя цитира опасност против нея - "Ако не кажеш несъмнено нещо, си мъртвец ", като изясни че това е единствено една от заканите, които е получавала.

”Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма пояснение за какво не се оправят дребни неща като прозорците да вземем за пример. Защо би трябвало да има това схващане, че преди да си наказан, би трябвало да минеш през пъкъла?”, по този начин Петрова разяснява изискванията в столичния арест.

”Бих попитала господин Ваклин за какво приказва пред медиите едно, а в съда друго”, разяснява още Биляна Петрова.

Ще прекарам празниците със фамилията си. Възможно е след 7-10 дни да ни върнат в ареста. Ще сготвям отбраната си, добави Петрова.

”Искам да благодаря на арбитър Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при фамилията си за празниците е чудесна вест. Бях не запомнила какво е топла вода”, показа още Биляна Петрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР