Твърди се, че отходната тръба се намира в плитчината на

...
Твърди се, че отходната тръба се намира в плитчината на
Коментари Харесай

Заринат под пясъка отходен канал разкри бедствието по Южното Черноморие

Твърди се, че отходната тръба се намира в плитчината на плаж “Хармани ” в Созопол. Именно той бе посочен като най-чист в проучването на “Активни консуматори ” за равнищата на замърсяване на морската вода. Според тях 41 пъти над нормата бе замърсяването на Попския плаж в Царево. Изследването провокира голям скандал сред “Активни консуматор ”, няколко министерства, здравните инспекции и туристическия отрасъл. 

Под камъните се виждат оцветени и нечисти води, а очевидци настояват, че се носи и мощна и неприятна миризма. Предполага се, че досега купчината камъни е била зарита под пясък, отвеян от наводнението по Южното Черноморие. 

Вчера Лена Бориславова от Политическа партия, някогашен шеф на кабинета на премиера Кирил Петков, сподели сходни фрагменти - от плаж " Атлиман " край Китен, където също се появиха големи тръби. 

Медията ни е изпратила запитвания до Министерството на околната среда и водите, както и до Министерството на здравеопазването, с цел да разберем дали са наясно с тези проблеми и дали се правят инспекции. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР