Твърди се, че на Меган Маркъл и принц Хари им

...
Твърди се, че на Меган Маркъл и принц Хари им
Коментари Харесай

„Мечтите на Меган и Хари се разпадат“ с огромна сделка с Netflix, която трябва да приключи след месеци

Твърди се, че на Меган Маркъл и принц Хари им остава по-малко от година преди доходоносната им договорка с Netflix да завърши и специалистите споделят, че техните „ фантазиите се разпадат ”.

Само предходната година избухливият документален филм на двойката от шест елементи беше най-гледаният в действителност сериал на стрийминг колоса. Но в този момент двойката е изправена пред отрицателна реакция в Холивуд и са изложени на действителен риск да изгубят всичко, за което са работили, съгласно кралски специалисти. За тях смятането, че са измежду 100-те най-влиятелни хора на Time за 2021 година, би трябвало да наподобява като от различен живот.

На премиите " Златен глобус " по-рано тази седмица херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изпечени от комика Джо Кой които споделиха, че „ има плащани милиони от Netflix за безучастие “. Това се случва, откакто на дуото беше казано от Netflix, че ще би трябвало да създават повече наличие от действителен интерес, в случай че желаят да им бъдат платени оставащите £40 милиона от контракта им.

За всички най...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР