Мъж от Тексас призна, че е убил съпругата си поради „проблеми с ревност“: Длъжностни лица

...
Твърди се, че мъж от Тексас е признал, че е
Коментари Харесай

Твърди се, че мъж от Тексас е признал, че е убил съпругата си поради „проблеми с ревност“, според офис на шерифа.

Окръг Камерън Службата на шерифа написа в публикация във Facebook, че 22-годишният Джоселин Моралес е открит мъртъв в сряда вечерта около 20:30 часа. докато депутатите извършваха проверка на социалните грижи.

По време на първоначалното си разследване депутатите казват, че са открити „няколко аномалии“ и се подозира нечестна игра.

Абел Джовани Нава, общият на Моралес законен съпруг, беше арестуван по-малко от 15 часа след убийството и се твърди, че е направил пълни самопризнания пред депутатите.

„Веднъж в офиса на шерифа на окръг Камерън Абел Джовани Нава предостави пълна признание за това как е извършил това престъпление срещу собствената си съпруга поради проблеми с ревността“, пише офисът на шерифа. избяга от местопроизшествието и се смята, че е „потърсил убежище в Старо Мексико“, което предизвика издирване в близост до мостове и пристанища за влизане в Съединените щати.

След това той беше намерен паркиран на празен паркинг на Линкълн Парк в Браунсвил, Тексас, и арестуван от депутати, според Саенц.

В GoFundMe от сестрата на Моралес се казва, че семейството й е „напълно съкрушено“.

„Красива душа, която живееше за сина си, когото обичаше дълбоко и не заслужаваше да бъде ограбена от живота си“, написа Натали Рамирес.

Нава е държан в затвора по обвинения в убийство докато чака обвинение.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР