Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на

...
Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на
Коментари Харесай

Page Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им деца

Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на олимпийско злато по художествена гимнастика Алина Кабаева, се крие с четирите им дребни деца в частна хижа в Швейцария.

Според слуховете 38-годишната Алина, която в миналото беше наричана „ най-гъвкавата жена в Русия “, има четири деца от 69-годишния президент на Русия. Смята се, че Путин и Алина имат двама сина и две 7-годишни дъщери близначки.

„ Докато Путин прави нападението си против Украйна, атакувайки почтени жители и предизвиквайки бежанска рецесия, фамилията му е прикрито в частна и доста сигурна хижа някъде в Швейцария “, разкрива неизвестен източник пред Page Six. Новината пристигна, когато войната на Русия с Украйна навлезе в десетия си ден.

През 2014 година грацията се снима разголена в мъжкото списание „ Максим “ и някъде по това време се среща с Путин. Тогава президентът е женен, а тя има връзка с служител на реда. Двамата на няколко пъти се появяват на обществени места дружно, като очевидно изпитват благосклонност един към различен. Твърди се, че тя носи брачна халка, само че този факт се пази в дълбока загадка.

Според информацията Алина Кабаева разполага с автопарк от лимузини Maybach, а при посещаване в московско кафене била съпровождана от цялостен отряд охранители с картечници в ръце.

Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика с 2 олимпийски медала, 14 медала от международни шампионати и 25 медала от европейски шампионати. Много руснаци виждат в нея повода за разпадането на брака на Путин с някогашната първа дама Людмила, 62 година, майка на двете му по-големи дъщери.

Самата Кабаева отхвърля да има деца. От няколко години нейният живот е цялостна тайнственост. За последно тя е забелязана на обществено място през 2020 година на Олимпиадата в Япония. Оттогава до момента никой не знае нейното местоположение.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР