Твърди се, че коментарите на г-н Джоунс са дошли на

...
Твърди се, че коментарите на г-н Джоунс са дошли на
Коментари Харесай

Призиви към лейбъристите да забранят друг кандидат за парламента заради „неприемливи“ коментари на Израел

Твърди се, че мненията на господин Джоунс са пристигнали на същата среща на деятели, на която бяха направени забележки от към този момент отпадналия претендент на лейбъристите за междинните избори в Рочдейл Азхар Али.

Лейбъристите бяха принудени да се отрекат от господин Али след мненията, появили се от среща на деятели, в които той твърди, че Израел е разрешил зверството на Хамас от 7 октомври да се случи, с цел да му даде „ зелена светлина “ нахлуват в Газа.

След това партията избра да отдръпна поддръжката си за господин Али след спомагателни мнения, оповестени от Daily Mail, в които той твърди, че упреква " хора в медиите от избрани еврейски квартали " за подхранването на рецензии против про -Палестинският лейбърист, народен представител, както и изказванието, че Израел възнамерява да се „ отърве от [палестинците] от Газа “ и да „ грабне “ част от земята.

Еврейското работническо придвижване (JLM), група, която е обвързван с партията, сподели, че мненията на господин Джоунс са „ ужасяващи и неприемливи “.

Говорител н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР