Твърди се, че Кание Уест облича съпругата си Бианка Ченсори

...
Твърди се, че Кание Уест облича съпругата си Бианка Ченсори
Коментари Харесай

Бианка Ченсори е отмъщението на Кание срещу Ким Кардашиян

Твърди се, че Кание Уест облича брачната половинка си Бианка Ченсори в нищожни тоалети като част от проект за възмездие на някогашната си брачна половинка Ким Кардашиян.

46-годишният рапър и 29-годишният проектант попаднаха в заглавията по време на връзката си с нейните все по-откровени тоалети.



Двойката направи доста обществени изяви с Бианка, носеща съвсем нищо, даже рискувайки затвор с стилния си избор, като най-близките й настояват, че това се дължи на хипотетичните „ способи на надзор “ на Кание.

Но в този момент се твърди, че той кара Бианка да носи скандално разголените тоалети като част от проекта да детронира 43-годишната Ким на пазара на оформящо облекло.



Риалити звездата започва своята извънредно сполучлива марка SKIMS през 2019 година и от този момент тя се разрасна до една от най-популярните компании за облекло в света, която се прави оценка на колосалните 4 милиарда $.

Според The Sun, Кание желае да се изправи против някогашната си брачна половинка и да пусне лична марка, употребявайки Бианка, с цел да моделира рисковите ансамбли като „ тест “.

Вътрешен човек сподели на изданието: „ Кание е разчувствуван какъв брой сполучлив е SKIMS – той желае да поеме Ким със личната си марка, само че желае тя да бъде по-рискована, по-секси и да прави повече пари от SKIMS.

„ Той слага Бианка в тези тоалети като тип тест – тя е неговата муза и ще моделира линията, той счита, че тя може да изложи марката му и тя ще се разпродаде.

„ Ето за какво той я разхожда с тези тоалети, с цел да отмъсти на Ким. “



MailOnline се свърза с представители на Kanye за коментар.

Ким и Кание бяха женени от 2014 до 2021 година и имат деца Норт, 10, Сейнт, осем, Чикаго, шест, и четиригодишния Псалм.

Това идва, откакто специалисти обявиха пред MailOnline, че има освен това в „ проекта за игра “ на Кание и Бианка, като споделиха, че желаят да изпреварят Ким, като „ разбият интернет “ с X-оценения външен тип.

Марк Борковски, един от водещите пиар гурута в Обединеното кралство, сподели, че Кание употребява Бианка, с цел да копира тактиката за гласност, преследвана от някогашната му брачна половинка - само че прокарва своето „ шоу на изродите “ до самия лимит.

Използването на тялото и тоалета на Бианка за разпространение на неговата популярност и благосъстояние основава доста неуместни и отчуждаващи марки, сподели той.



Но господин Борковски сподели, че макар изказванията за контролиращо и наложително държание от страна на някогашния рапър, Бианка може да е доста щастлива да се съгласи с това.

Той сподели: „ Кание схваща възмущението и се пробва да разбие интернет. Мисля, че доста хора стартират да се усещат много неловко, все пак, което сподели, че той усеща, че може да прави каквото си желае с колегата си.

„ Тук има граница сред тези, които имат вяра, че това е надзор, и тези, които имат вяра, че тази жена е съучастница и е изцяло забъркана в това шоу на изродите. Но това е необичайно фрийк шоу, с което всички се занимават и някои се любуват на тези много очевидни фотоси.

„ Мисля, че ще погледнем обратно към това, в случай че се появи раздор сред тях като нещо, което е нещо експлоатационно. Някои от роклите са основани за блян за гласност.

Kanye споделя голям брой мощно сексуализирани изображения на брачната половинка си, макар че подлага на критика някогашната си Ким за това, че се „ облича прекомерно секси “ по време на престоя му като реализатор на госпъл.

Когато Ким носеше персонализирана мини рокля в жанр корсет, направена от копринена органза и капещи кристали от френския дизайнер Тиери Мюглер на Met Gala през 2019 година, Кание намерено разкритикува ансамбъла на иконата на риалити малкия екран.

„ Не осъзнавах, че това визира душата и духа ми като човек, който е женен и обичан, татко на това, което ще има четири деца “, сподели той за избора на облекло на Ким.

„ Корсетът е форма на долни дрехи. Е горещо. Все едно за кого е горещо? “ Ти си моя брачна половинка и ми се отразява, когато фотосите са прекомерно секси ", сподели той на жена си.





Г-н Борковски продължи: „ Можете единствено да предположите, че това е метод Кание да резервира името си в челните редици и на устните на всички, както и изказване към някогашната му брачна половинка Ким, която се ангажира със същата гласност, която той извежда на друго равнище, само че тя го направи с доста повече жанр и обсег. Не беше толкоз непосредствено като това.

„ Докато преоценяваме тези, които са експлоатирали своите сътрудници в предишното, това е висок воден знак.

„ Чувствам се неловко, само че гледате някой, който може да генерира диалог, Кание знае по какъв начин да го направи.

„ Но не виждам тактика тук. Той се е отдалечил толкоз надалеч от марките със своите антисемитски забележки и отвращение, че би трябвало да има граница там, където той не желае такава “.

Кание и Бианка попаднаха в заглавията на вестниците поради избора си на облекло, търсещ внимание, и странни излизания в последно време.

Най-шокиращата им екскурзия пристигна, когато бяха видяни да се любуват на любовен миг във водно такси във Венеция, като Кание разкриваше голите си задни елементи пред зяпналите туристи.

Изображенията на двойката демонстрират американския рапър, седнал в задната част на речното такси, до момента в който австралийската му младоженка е поставила глава в скута му.

Миналия месец тя носеше транспарантно пончо без нищо изпод в музикално студио, макар че брандирането в предната част на палтото оказа помощ да отбрани обширните й гърди, тя беше принудена да сложи ръка върху слабините си, с цел да отбрани своята невзискателност.

Тя даже е била снимана да се насочва към час за безоблачен загар в дребни черни къси панталони, които имат дребна дупка, забележима в предната част на панталона, която е предопределена да побира секс играчки.

А в понеделник рапърката беше забелязана да смъква транспарантния си, неоново зелен чорапогащник, който носеше като панталон, с цел да разкрие голите си бузи.

Източник сподели по-рано на DailyMail.com, че родителите на Бианка са „ ужасени “ да видят щерка си в лют външен тип и че просто наподобява „ стават все по-зле и по-зле “.

„ Родителите й са толкоз обезпокоени от това, тъй като не я разпознават. Тя не би направила това, в случай че не беше следена “, сподели вътрешен човек.

Съобщава се, че някои от нейните близки даже са организирали намеса с Бианка поради хипотетичните „ способи на надзор “ на Уест.

Съобщава се, че предходната седмица майката на Бианка Александра е изхвърчала от родната им Австралия в Лос Анджелис с вярата да „ избави “ щерка си, съгласно източници, близки до фамилията.

Източник сподели на DailyMail.com, че Александра отделя време, " с цел да види сама ", дали Бианка в действителност държи всичко " под надзор ", както твърди.

„ Това беше чудесна опция за Александра да прекара време с Бианка и сама да оцени обстановката. “

Съобщава се, че страховете й са се разсеяли през това време с Бианка и Уест, защото вътрешен човек твърди, че рапърът „ знае по какъв начин да приказва сладко на майка “.

„ Точно в този момент е основен миг и Александра не вярваше, че ще пристигна, с цел да избави щерка си “, сподели източникът.

— Но това не е по този начин. Kanye стартира да обръща нещата след издаването на [новия му албум] Vultures в смисъл, че той не стартира толкоз доста безсмислени изявления.

„ Той също знае по какъв начин да приказва сладко на майка “, добави източникът. „ Това беше в действителност положително прекарване и всички са толкоз облекчени да я видят с Александра. “

Вътрешният човек твърди, че желанието да се взе участие в живота на бъдещите внуци също може да бъде движеща мощ.

Наскоро вътрешни лица твърдяха пред DailyMail.com, че бащата на Бианка, Лео, има предпочитание да се изправи против рапъра по отношение на преобразяването на щерка му с оценка X и по какъв начин той я развежда като „ трофейно пони “.

„ Лео откровено желае просто да остави Кание, с цел да му каже, че наранява фамилията й, като трансформира обичаната си щерка в долнопробна комерсиална стока “, споделиха те.

„ Никой мъж в никакъв случай не би трябвало да предизвиква дамата, която обича, да излиза обществено и да се показва по този метод. Това не е обич. Това е надзор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР