Твърди се, че жена от Джорджия е убила съпруга си

...
Твърди се, че жена от Джорджия е убила съпруга си
Коментари Харесай

Жена уби мъжа си на живо във Фейсбук

Твърди се, че жена от Джорджия е умъртвила брачна половинка си по време на спор, излъчен онлайн във Фейсбук, осведоми People, представено от " Дарик ".

Според изказването на шерифската работа на окръг Лоуднес, 28-годишната Кадея Мишел Браун е била арестувана от полицията в събота, откакто органите на реда са дали отговор на позвъняване за домашно принуждение.

В изказването се споделя, че Браун е упрекната в ликвидиране чрез смъртоносно прострелване на мъжа си, който е разпознат като 28-годишния Джереми Браун.

В изказването се прецизира, че Джереми и Кадея са били въвлечени в домакински спор в дома им. Спорът прераснал във физическа препирня, която са предавали онлайн във Фейсбук.

„ Телефонът беше хвърлен и тогава се чува изстрелът “, споделя шериф Хокинс, представен от The ​​Dispatch.

Според управляващите Джеръми е разгласен за мъртъв на мястото на престъплението, където са открити 9 мм револвер и други хипотетични улики.

Съпругата му е арестувана и чака първото си явяване пред съда. 

„ Това беше трагично и безсмислено ликвидиране и нашите мисли и молебствия са със семейството на жертвата “, написа Хокинс в изказването.

„ За благополучие, Кадея Мишел Браун е в ареста и чакаме с неспокойствие системата на наказателното правораздаване да я подведе под отговорност “, приключва изказването Хокинс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР