Твърдението на Георги Свиленски за кодовете е нелепо. Кодът е

...
Твърдението на Георги Свиленски за кодовете е нелепо. Кодът е
Коментари Харесай

Иван Христанов :  ГЕРБ, БСП и ДПС действат координирано за връщане на хартиената бюлетина

" Твърдението на Георги Свиленски за кодовете е неуместно. Кодът е в ЦИК и може да бъде следен от политическите участници. Ние нямаме представители там. Кодът споделя на машината по какъв начин да работи и той е обществен. Няма стойност като средство за търговия или въздействие. Свиленски хвърли бомбата в Народното събрание. След това Десислава Атанасова сподели, че в случай че това е правилно, ГЕРБ изпитва терзание. Изглеждаше синхронизирано ", съобщи в ефира на Нова тв депутатът от " Продължаваме промяната Иван Христанов.

Според него е тревожно, че бившите им съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия завиват внезапно към хартиената бюлетина. 

" През 2005 година Българска социалистическа партия имат 1,2 милиона гласоподаватели. През 2009 година ГЕРБ имат 1,7 милиона гласоподаватели, стопили са се с две трети. Искат да се върнат към подправените протоколи, манипулираните бюлетини и индийските влакна. ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи работят координирано за връщане на хартиената бюлетина. Големият залог са локалните избори ", твърди Христанов. Той разяснява и поръчката на Бойко Борисов ГЕРБ да направи отстъпки за някои точки в Изборния кодекс.

 

" Бойко Борисов даде обещание отстъпки. Ден по-късно Десислава Атанасова внесе кодекса. Чудим се дали Борисов лъже или парламентарната група на ГЕРБ го неодобрява ", сподели Иван Христанов. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР