Твърдението, че сделката за F-16 е правена на крак е

...
Твърдението, че сделката за F-16 е правена на крак е
Коментари Харесай

ГЕРБ за Кирил Петков: Човек без памет, който се занимава с евтина пропаганда

Твърдението, че договорката за F-16 е правена на крайник е следващата нелепост изказана от Кирил Петков. Ние не сме водили договаряния с компании, а с американското държавно управление и сме защитили напълно българските ползи за разлика от актуалните ръководещи.

Това разгласи на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев във връзка изказванията на министър-председателя Кирил Петков, че предходното държавно управление е взело решението за F-16 на крайник, заяви novini.bg.

" Да се приказват сходни нелепости е най-малкото несериозно. Бих предложил на министър-председателя да отиде в Министерството на защитата и да се запознае с документите и хората, които работят по тази договорка. Крайно време е да влезе в крайник и да почне да си провежда работата ", прикани Гаджев.

" Кирил Петков или се занимава с евтина агитация, или не знае какво се случва в страната в последните години. Усилията за модернизиране на българската авиация текат от доста години. Това е един дълъг и доста сериозен развой, в който България е защитила своя интерес. Твърденията на Петков за следващ път демонстрират, че той е човек без памет ", съобщи от своя страна Даниел Митов.

" Стана процедура и норма да научаваме какво се случва в страната от чужбина. Това очевидно са новите измерения на прозрачността. Закъсняваме извънредно доста с Плана за възобновяване и това е притеснително ", сподели Томислав Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР