Твърдението, че фолкдивите никога не излизат с мъже без големи

...
Твърдението, че фолкдивите никога не излизат с мъже без големи
Коментари Харесай

Емануела рече и отсече: Не ми трябва богат мъж

Твърдението, че фолкдивите в никакъв случай не излизат с мъже без огромни финансови благоприятни условия и постоянно разчитат на " спонсор ", постоянно е съществувало. И в доста случаи то се оказва вярно, само че явно Емануела не желае да попада в сходно факсимиле и гордо съобщи, че не си търси мъж, който да я устоя.
                             

Певицата изрично съобщи, че любовта е единственото, което липсва в живота ѝ и че желае да срещне мъж с основно " М ", който да бъде нейната опора и да я води. Оставяла съм обществото да си мисли, че някой ме е издържал, в случай, че съм изкарвала повече пари. Не ми е трябвало някой да ме устоя. Гледам в песните ми да има нещо, което да обобщава възприятията ми ", прибавя още Емануела.

                             

Факт е, че името ѝ е свързвано с мъже, които водят първокласен метод на живот, само че също по този начин е реалност, че тя е задоволително известна и ангажирана, с цел да може и сама да си обезпечи всичко материално, което пожелае. И въпреки тя да е една от най-красивите представителки на попфолка, за жалост, наподобява че към момента не е разкрила индивидът, койтп

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР