Твърде солените, мазни и сладки продукти се отразяват зле на

...
Твърде солените, мазни и сладки продукти се отразяват зле на
Коментари Харесай

С 8 чаши вода и ядки лицето става сияйно

Твърде солените, мазни и сладки артикули се отразяват зле на кожата, изключително на тази на лицето. Месото не трябва да е прекомерно мазно. Една – две по-тлъсти пържоли на Коледа или „ пъстър “ домакински суджук няма да й навредят, в случай че непрекъснатият ви режим на хранене е съгласуван със здравето и хубостта. За задачата пийте по 8 чаши вода всеки ден.

Тя оказва помощ за верния продан на веществата. Хапвайте всеки ден по 20 г ядки, може да разредите и през ден – два, само че тогава увеличете количеството на 50 година Разбира се, в случай че ги консумирате толкоз постоянно, не ги прокарвайте с уиски или водка. Освен това, те не трябва да са солени, само че може да са печени.

Колкото до месото, всеки взема решение самичък – вегетарианците, като цяло имат доста по-чиста и здрава кожа, само че не всички могат да се хранят като тях. Хората, които хапват месо, следва да натъртват на нетлъстото, като то би трябвало да бъде най-вече пилешко, пуешко и заешко. Рибата би трябвало да е неизменим признак на трапезата най-малко един път седмично поради наличието на омега мастните киселини, които са по този начин потребни както за кожата, по този начин и за естествената работа на кръвоносните съдове и сърцето. `

Ако е по джоба ви, заменете олиото с нерафинирани растителни масла, да вземем за пример зехтин, масло от синап, грозде, тиквени семки, лен и редица други, които към този момент се продават в биомагазините. Всички те доставят на организма, в това число и на кожата витамини, микроелементи и минерали.

Например, маслото от грозде съдържа хлорофил – вещество, което тонизира чудесно кожата и задейства процеса на зарастване на раните. Лененото масло пък, е с фитоестрогени, които играят огромна роля в поддържането на женското здраве. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР