Твърде любопитна новина около бебето на Камелия.Тя вероятно е една

...
Твърде любопитна новина около бебето на Камелия.Тя вероятно е една
Коментари Харесай

Истина? Колко струва бебето на Камелия

Твърде любопитна вест към бебето на Камелия.

Тя евентуално е една от хилядите дами, само че пък дребното в България, съумели да осъществен фантазията си за дете посредством сурогатна майка в Украйна. Това се разяснява интензивно от Великден, когато обичаната фолк певица, която чества 52-ия си рожден ден на 10 януари, разгласи ненадейно даже за най-близките си радостната новина, че с обичания ѝ Цветин имат бебе.
-->
" Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ", показа Камелия точно на празника, с което затвърди всеобщото мнение, че с Цветин са станали родители посредством сурогатна майка. Хитовата изпълнителка е намеквала, че изключва разновидността да осинови дете. Освен това на фотографията, която разгласява в Инстаграм, бебето, за което към момента се пази в загадка дали е момченце или момиченце, наподобява прекомерно малко, с цел да е осиновено, написа " Уикенд ".

Причината да се допусне, че макар войната и всички съпътстващи опасности и условия, произлизащи от нея, Камелия е употребила услугите на сурогатна майка таман от Украйна, е, че това е една от страните, в които процедурата е позволена и законово регламентирана. Нещо повече, в Украйна така наречен комерсиално сурогатно майчинство е промишленост за милиони.

Най-често се употребяват услугите на организация. Цената може да доближи порядъка на 30-40 000 евро, което минава дори за на ниска цена в съпоставяне да вземем за пример със Съединени американски щати, където услугата може да доближи и 120 000 $.

Тези финансови пакети обгръщат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки. Говори се, че най-често дамите, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават към 15 000 евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР