Тв водещият Виктор Николаевима десетилетия стаж в ефира, но нито

...
Тв водещият Виктор Николаевима десетилетия стаж в ефира, но нито
Коментари Харесай

Цял Разград уважава родителите на Виктор Николаев

Тв водещият Виктор Николаевима десетилетия стаж в ефира, само че нито един път не пожела да покаже всекидневието си отвън работата на дребния екран. Николаев в никакъв случай не е приказвал нито за родителите си, нито за дамата до себе си, научи HotArena.

А в цялостен Разград фамилията му е на особена респект и са се измежду локалния хайлайф и едни от най-уважаваните жители в общността.

Майка му и татко му не са инцидентни хора, а измежду локалните престижи. Баща му също е публицист и под негово въздействие Виктор се насочва към малкия екран.

От години татко му работи в локалния вестник, само че не като кореспондент, а като графичен дизайнер и освен това има славата на извънредно грамотен и просветен мъж, написа „ Минаха години ”.

Майка му Роси също е добре познато лице на локалните поданици. Тя е измежду най-големите хубавици в града и се омъжва рано за татко му.

Виктор е само дете за двамата и тяхната най-голяма горделивост. През последните години майка му смени разнообразни специалности, като за последно е била в просветителния отдел на общината и е заемала влиятелен пост.

Родителите на Николаев към момента работят и не разчитат на него за финансова помощ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР