Тв водещият вече е намерил заместничка на съпругата си и

...
Тв водещият вече е намерил заместничка на съпругата си и
Коментари Харесай

Папараците Ги Изловиха! Вижте Коя Гореща Блондинка Е Новата Любовница На Милен Цветков, Ето Снимки! Та Това Е Колежката Му От Нова

Тв водещият към този момент е намерил заместничка на брачната половинка си и от няколко месеца се носи на крилете на любовта.

Оказа се, че новата му възлюбена е негова колежка. Любовта сред тях пламнала това лято по време на лятната почивка на тв водещия. Той прекара почивката освен със сина си Боян, който вижда рядко, само че и с новата си обичана.



Тя се споделя Даниела и също работи в Нова тв. Блондинката се изявява като редактор на предаването на Милен Цветков.

Папарак на „ Ретро “ щракна двамата влюбени. Оказа се, че те са неразделни освен на работното място, само че и отвън него.

Фотограф на изданието ги хвана на излизане от офиса на малкия екран. Двамата влюбени напуснали работното място, с цел да хапнат дружно, написа „ Ретро “.

Покрай съществената смяна в живота си, Милен Цветков е решил да промени напълно дома си. Той желае да отстрани от него всичко, което му припомня за разрушената фамилна идилия с Ивета. По всичко проличава, че тв водещият желае да стартира на чисто с Даниела.



Поради тази причина той се е захванал с ремонт на дома си в най-неподходящия за тази цел сезон – през зимата.

Но този път той е решил да не се доверява на строителни служащи, а да се заеме самичък с осъществяването на ремонта.

Тв водещият беше засечен преди дни в хипермаркет за строителни материали. Той си потегли от там с дребен плик, само че за сметка на това събра всевъзможни брошури, от които да получи ентусиазъм за ремонта на дома си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР