Тв водещата Мира Добрева се оказа по-нежелана за изгонване от

...
Тв водещата Мира Добрева се оказа по-нежелана за изгонване от
Коментари Харесай

Изгониха Мира Добрева, а не Ричард

Тв водещата Мира Добрева се оказа по-нежелана за изпъждане от Къщата на "ВИП Брадър " от колкото фитнес инструктора Ричард Величков. Тази вечер вотът на феновете беше безусловно непредсказуем за русата телевизионерка. На номинации тя беше и с готвачката Божана Кацарска, която също продължава в шоуто на идния огромен край.

Водещата на БНТ1 не скри разочарованието си, че напуща шоуто в този миг. "Не е най-силното ми показване, откакто в този момент съм тук... За нищо обаче не скърбя, с изключение на за оня ден, в който изпуснах нишката на нещата и си изтървах нервите, казвайки на Ваня думи, които не заслужава. Струва ми се, че това беше нещото, което накара феновете да не ме поддържат за оставане на финала. Съжалявам за думите си, не е хубаво човек да споделя това, което мисли за другите и то пред толкоз огромна публика. Още повече, че това е игра и аз бях в задача, за което Ваня още не знае ", съобщи на излизане от Къщата Добрева. Тя беше посрещната от брачна половинка си Жоро Торнев, който беше в студиото да я пази.

Не е изненада кой е играчът, който Мира желае да бъде излъчен за победител на огромния край идващия понеделник. "Искам Петко да победи ", изрично съобщи блондито.

Преди края на предаването Ники Кънчев посочи, че още двама съквартиранти ще изхвърчат тази седмица, като това ще се случи в петък. Тогава той ще се включи в Къщата онлайн и ще изненада някои от участниците с техния заключителен игнор. В момента в шоуто са Стефан на Гала, Ваня Костова, Петко Димитров, Наско Колев, Лора Караджова, Ричи Величков и Божана Кацарска.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР