Тузарска сватба с турски привкус - това видяха гостите на

...
Тузарска сватба с турски привкус - това видяха гостите на
Коментари Харесай

Първа венчавка в "Игри на волята": Култов участник от втори сезон вдигна сватба по турски

Тузарска женитба с турски привкус - това видяха гостите на Ивайло от втори сезон на " Игри на волята ". Красивият водач се ожени за приятелката си Цветелина Лозанова, която стана известна след присъединяване си в друго риалити предаване.

Двамата си споделиха " Да " на супер готина сватбена гала в София, а на тържеството участваха единствено най-близките на двойката. Булката пък наподобява на принцеса от турски сериал, а чувството се укрепва от роклята и нежната тиара с камъни, която придържа воала ѝ.

Виж още: Генчо след " Игри на волята ": " Не мисля, че жена може да завоюва Игрите! "

Цветелина показа фрагменти от обилното събитие, което някои оприличиха на женитба от турски сериал. Е, това си е супер комплимент, а двамата наподобяват необикновено. Булката обаче обра точките на всички, както и би трябвало да бъде постоянно на една женитба. 

Виж още: Лефтеров: " За мен връзката с Мирела са минали неща! "  

Любовната история на Ивайло и Цвети е цялостна с много инциденти. Двамата се срещат преди четири години, само че се разделяха два пъти. През лятото на т.г. Ивайло въпреки всичко се реши и предложи брак на сексапилната риалити звезда. Предложението пристигнало по време на полет Бургас- Катовице, град в Полша. 

Иво пуснал в салона на самолета песента на Ерос Рамацоти " Un'Altra Te ", след което напуснал кабината и помолил 180-те пасажери да снимат с телефоните това, което ще се случи. " Такава страст не съм изпитвала! Беше необикновено, всички ръкопляскаха ",спомня си още Лозанова, която е към този момент Тодорова.

Виж още: Край на хегемонията! YouTube има нов крал - MrBeast детронира Pewdiepie

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР