Турция се отделя от НАТО. Тя прави всичко възможно да

...
Турция се отделя от НАТО. Тя прави всичко възможно да
Коментари Харесай

Алекс Алексиев за Фрог: Турция излиза от НАТО, но остава сама

Турция се отделя от НАТО. Тя прави всичко допустимо да покаже, че не е член на Алианса. Закупуването на С-400 от Русия е несъвместимо с натовската система за защита. Това съобщи пред Фрог нюз Алекс Алексиев от Центъра за балкански и черноморски проучвания.
Думите на Борисов, че Турция ще направи боен съюз с Иран, Русия, Индия и Китай, са лишени от истина. Китай и Индия наскоро бяха съвсем стигнали до война. Те имат несъвместими ползи. Много е мъчно да се приказва също за общи ползи с страни като Русия, Иран, Китай и Индия.

Китайците споделиха в прав текст на Русия, че тя няма опция да развие Сибир, в случай че не вземе китайски служащи. Китай няма искания към тази част от Русия, без значение че бе част от Китай. Двете страни остават стратегически съперници. Същото може да се каже и за Иран.

Индия има проблеми с Русия от позиция на закупуването на въоръжение. Турция, ставайки съдружник на Иран и на държавното управление на Ирак в Киркук, за следващ път потегля по антизападен път.

Турция води политика, която ще докара до нейното самоотлъчване от НАТО. Конфликтът й със Съединени американски щати е напълно очевиден. Реза Зерраб е под съд в Америка, той е тясно обвързван с Ердоган. Съединени американски щати отхвърли да го депортира, което значи, че той ще бъде даден под съд и ще излязат доста неприятни неща за Ердоган.

Турция упреква Европа, че била нацистка. Истински член на НАТО не би си разрешил да приказва по подобен метод за своите сътрудници. Всичко това ще докара до краха на Турция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР