Турция има ключова роля при спирането на милиони мигранти по

...
Турция има ключова роля при спирането на милиони мигранти по
Коментари Харесай

Орбан: Ердоган е най-важният играч за Европа

Турция има основна роля при прекъсването на милиони мигранти по пътя им към Унгария за Европа, без значение от обстоятелството дали унгарската съпротива може или не желае да разбере това нещо.
Това сподели унгарският министър председател Виктор Орбан ден след визитата на турския президент Реджеп Ердоган в Будапеща. Според него " всяко премахване от власт на Ердоган ще бъде в интерес на миграционните сили ". " С подривната си активност против равновесието, сигурността, доверието и редът в Турция, промиграционните сили желаят да осъществят тяхната фантазия за заливането на Европа с милиони мигранти ", сподели още Орбан и още веднъж упрекна американският милиардер Джордж Сорос, че е " изготвил проект, който планува Европа да бъде залята всяка година с един милион мигранти, тъй като тя имала потребност от тях ".
" Докато Ердоган е на власт Европа може да реализира съглашение с него. Той ще отвори портите към Сирия, а не към Европа. Засега сме на несъмнено място ", акцентира Виктор Орбан. По време на визитата си в Будапеща Ердоган предизвести, че Турция ще бъде принудена да отвори вратите си за сирийски бежанци към Европа, в случай че Брюксел не отпусне задоволително помощ за управляващите в Анкара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР