Турция е заплашена от това да бъде извадена от участие

...
Турция е заплашена от това да бъде извадена от участие
Коментари Харесай

УЕФА може да извади Турция от Евро 2024?

Турция е застрашена от това да бъде извадена от присъединяване на Евро 2024. За това заяви локалният публицист Махмуд Рзайев, който е разговарял с човек от УЕФА. Причината за това е дейностите на страната и футболната федерация по отношение на багра сред почитатели на Трабзонспор и играчите на Фенербахче преди седмица.

" Случайно се видях с човек от УЕФА. Зададох му няколко въпроса за багра от мача в Трабзон, а от неговите отговори може да се заключи, че се задава сериозен скандал, в случай че играчите на Фенербахче бъдат осъдени от Турската футболна федерация. Той акцентира, че може да последва съществено следствие, в случай че управлението извърши заканата си и извади тима от присъединяване в шампионата. Ако УЕФА успее да потвърди държавна интервенция при установяване на наказванията, ще последват съществени ограничения. Човекът даже предизвести за евентуално премахване на националния тим от Евро 2024. Според него нашата Суперлига се намира под прецизен мониторинг и сериозните наказания може да бъдат наложени всеки миг ", написа Рзайев в обществените мрежи.

Турция беше изтеглена в Група " F " на Евро 2024, където ще има за противници Португалия, Чехия и спечелилият от плейофа сред Грузия и Гърция.
 Десетки задържани в Турция след всеобщия пердах в Трабзон
Десетки задържани в Турция след всеобщия пердах в Трабзон

Инфантино осъди агресията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР