Турция е готова за тясно партньорство с приятелските държави и

...
Турция е готова за тясно партньорство с приятелските държави и
Коментари Харесай

Ердоган с унищожително изказване за войната в Сирия и терористите

Турция е подготвена за тясно партньорство с другарските страни и ще унищожи всеки, който застане на пътя ѝ, съобщи президентът Реджеп Ердоган при откриването на подземна пътна връзка през днешния ден в Истанбул, написа Блиц.

„ Ние не вършим разлика сред терористите, без значение дали те са от организацията на Фетхуллах Гюлен, „ Ислямска страна “, ПКК или кюрдските отряди от сирийския клон на ПКК и ще унищожаваме всички вероятни закани за националната сигурност “, акцентира в словото си турският водач.

Той дефинира групировките като формирани от „ нечестивци, безверници, безкнижници и безбожници “.

Държавният глава прикани управляващите на съдружниците на Анкара на Запад да не пренебрегват действителностите в района.

Ердоган означи, че терористите в Сирия са ръководени от бойците на ПКК, основани в региона Кандил в Ирак и тази истина е приета в целия свят. „ Само един от съдружниците на Турция не признава този факт и това е Съединени американски щати, само че не би трябвало да се не помни, че проблеми не се вземат решение и отстраняват със затворени очи пред действителностите “, акцентира Ердоган.

Според него постиженията на Турция радват нейните другари, само че плашат враговете ѝ и заради това се задействат проекти, които да образуват трудности на пътя на страната.

След церемонията по откриването на тунела, президентът и партиен водач се насочи към конгреса на младежкото крило на ПСР в Коджаели, където бе посрещнат с всеобщи викания „ Вожде, заведи ни в Африн! “.

„ Аз към този момент посетих покрайнините на Африн и бях осведомен от командващия, че към този момент няма нужда от подкрепления. Но наложи ли се това, дружно ще отидем там “, отговори Ердоган на екзалтираните младежи от партията си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР