Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отново подчерта, че датата на

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отново подчерта, че датата на
Коментари Харесай

Ердоган успокои духовете: Следващите избори ще са през юни 2023 година!

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган още веднъж акцентира, че датата на идващите избори ще бъде през 2023 година, на фона на спекулации в страната за вероятен предварителен избор, съобщи Анадолската организация, представена от Българска телеграфна агенция.

" Датата на изборите е ясна, юни 2023 година Не се хабете на вятъра ", обърна се президентът към тези, които по думите му " лягат и стават, говорейки за предварителни избори ".

Ердоган сподели това на среща на локалните структури на ръководещата Партия на справедливостта и развиването /ПСР/ в окръг Хатай, Южна Турция.

Ще продължим да отстояваме " независимостта, ползите, правата на нашия народ и всички наши другари ", акцентира Ердоган, добавяйки, че " ориста на ПСР е в синхрон със ориста на Турция ".

" Всичките 15 избори, през които Турция е минала през последните 19 години са били от витално значение сами по себе си ", сподели още той.

" Сега пред нас са изборите през 2023 година Тези избори съставляват най-критичния преломен миг във връзка с синхронизирането на стандартите на страната с визията за 2053 година ", добави президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР