Турският президен Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президен Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган заплаши: От 18 000 бежанците на границата с ЕС могат да станат 30 000

Турският президен Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва съобщи, че страната му ще позволи на бежанците да преминат границата и и да влязат в Европа. Той добави, че страната му не може да се оправи страната с нови талази от хора, които бягат от разрушената от войната Сирия, заяви Агенция Франс Прес.

Той съобщи: "Какво направихме през вчерашния ден? Отворихме портите ", сподели Ердоган в Истанбул в първите си мнения, откакто в четвъртък в Северна Сирия бяха убити 33 турски войски. "Няма да затворим тези порти. Защо? Европейският съюз би трябвало да съблюдава обещанията си. "

По думите му досега на границата с Европа има 18 000 мигранти, броят им обаче може да доближи до 30 000 в събота. Ердоган акцентира, че сирийският режим на президента Башар Асад  Башар Асад Баша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 година Той е водач на партия Баас и ще „ заплати цената “ за убийството на 33 турски бойци в Идлиб.

Борисов за границата ни: Миграцията е нулева

Турският водач съобщи, че е изискал от Путин “да му се махне от пътя “ в северозападната сирийска провинция. За следващ път турският президент през последните два дни се зарече да остави „ отворени портите “ за бежанците, стремящи се да доближат до Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР