Турският гранд Фенербахче се отказа от намерението си да напусне

...
Турският гранд Фенербахче се отказа от намерението си да напусне
Коментари Харесай

Фенербахче се отказа от идеята да бойкотира първенство

Турският гранд Фенербахче се отхвърли от желанието си да напусне локалната Суперлига. Решението беше оповестено от президента на клуба пред хиляди членове на Общото заседание. То се организира на стадиона на отбора.

„ При всички наши срещи минимум пожеланият вид беше да се оттеглим от лигата. Причината, заради която това решение не е желано, е мнението по какъв начин ще би трябвало да се оправяме в по-ниската лига или която и да е друга със същите неща, с които се занимаваме тук “, сподели ръководителят на клуба Али Коч. „ Премахваме тази алтернатива най-малко до идващото общо заседание “, добави той.

През март играчи на Фенербахче бяха нападнати от почитатели на Трабзонспор по време на мач. Това е последният за момента от поредицата произшествия в турското състезание, включващи даже разпра на президент на клуб със арбитър на терена.

Инцидентът с публиката на Трабзонспор обаче не е главната причина за концепцията на фенерите. Феновете и управлението на синьо-жълтите считат, че лигата подкрепя по всякакъв начин.

Фенербахче, който завоюва 19-ата си купа в лигата през 2014 година, е втори в класирането след 30 мача – на две точки зад Галатасарай.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР