Турски камион размаза джип Тойота в катастрофа край Враца. Инцидентът

...
Турски камион размаза джип Тойота в катастрофа край Враца. Инцидентът
Коментари Харесай

Турски камион размаза джип, сред пострадалите има и дете

Турски камион размаза джип " Тойота " в злополука край Враца. Инцидентът стана на метри от бензиностанция на оряховското шосе на влизане в града, след 13,00 часа, оповестява Bulnews.

Сред потърпевшите са водачът на джипа и дете, което е пътувало в колата.

Тежкият камион „ Форд " с турска регистрация отивал към Враца, когато ненадейно направил неразрешен противоположен завой. В този миг обаче е бил изпреварван от джип „ Тойота " с врачанска регистрация. Тойотата се забива странично в резервоара на камиона, който я влачи няколко метра. За шанс горивото не се възпламенило от удара.

Ранените са закарани във врачанската болница. Момчето е с рани по главата от удара в предното стъкло. То и водачът са без заплаха за живота.

Заради разлятото гориво на пътното платно, беше извикан е екип на пожарната, който откакто откри, че няма съответна опасност от гърмеж, си потегли.

Тепърва екип от регионално пътно ръководство във Враца ще би трябвало да обезопаси региона, защото разлятото гориво може да сътвори причина за нова злополука. След като транспортните средства бяха преместени на безвредно разстояние, трафикът беше обновен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР