Турската звезда Демет Йоздемир, която се готви да се разведе

...
Турската звезда Демет Йоздемир, която се готви да се разведе
Коментари Харесай

Турската звезда Демет Йоздемир наруши мълчанието, имало ли е насилие и изневяра от половинката й?

Турската звезда Демет Йоздемир, която се готви да се разведе със брачна половинка си Огужан Коч след 7 месеца брак, наруши мълчанието.

След като новината за раздялата на двойката гръмна в медиите в южната ни съседка, потеглиха клюки, че актрисата от " Домът, в който си роден, е твоя орис “, е било подложена на физическо принуждение от Огужан Коч. Също по този начин се появиха и спекулации за невярност., съобщи " Телеграф ".

" Твърденията за невярност и принуждение не са правилни. Няма завист, няма ненавист, няма яд сред нас ", съобщи пред репортери Демет Йоздемир, която снима фотосесия за известно списание в фамозния парк " Емирган “ в Истанбул.

" На съм сюрпризирана от тези изказвания. Очаквах, че нещо сходно ще се случи. Нищо от тях не отразява истината. Нищо сходно не се е случило. С Огужан взехме решение да прекратим брака си с взаимно почитание “, посочи тя.

Истерия в турските медии провокира и въпросът дали Демет ще резервира бижутата, подарени й от Огужан Коч.

" Клюките за бижута, къщи, парцели също доста ме натъжават. Те не са същински. Не сме обсъждали нищо от това. Темата за бижутата ми лази по нервите ", отсече известната актриса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР