Туристка остана със зейнала рана, след като банда маймуни внезапно

...
Туристка остана със зейнала рана, след като банда маймуни внезапно
Коментари Харесай

Буйни маймуни оставят турист с отвратителни рани от ухапване след внезапна атака по време на екскурзия

Туристка остана със зейнала рана, откакто тайфа маймуни ненадейно я нападнаха, до момента в който беше на екскурзия с приятелите си.

Твърди се, че неназованата жена е изследвала планината Wugong, ситуирана в Pingxiang, в източната китайска провинция Jiangxi, преди да се случи страховитата засада. Групата, включваща сестра й, сподели, че са се сблъскали с пет диви макаци единствено 30 минути след началото на приключението си на 7 март. Те се пробваха да избегнат животните, само че маймуните продължиха да ги тормозят към 16:00 часа. Жената и различен другар от групата се оказаха с дълбоки белези и ухапвания, откакто две от маймуните се нахвърлиха върху тях.

Във видеоклип може да се види по какъв начин младата жена е преследвана от маймуните по стълбите към планината. Тя можеше да бъде чута да вика (на китайски), казвайки: " Какво да върша? Ухапа ме. " Снимка, направена момент след нападението, демонстрира по какъв начин кракът на екскурзианта кърви от рана с ясни следи от ухапвания. Съобщава се, че личният състав от живописната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР