Туристическият бранш в е в шок от смъртта на 62-годишната

...
Туристическият бранш в е в шок от смъртта на 62-годишната
Коментари Харесай

Жена от Сандански почина след нелепо падане по стълбите на козметичен салон

Туристическият отрасъл в е в потрес от гибелта на 62-годишната рецепционистка Виолета Зъкова, която след по на козметичен салон в ж.к. “Спартак”. Инцидентът е станал малко след 9:30 часа във вторник на влизане в салона, където Виолета имала записан авансово час за процедури.
свързани новини12543на 25.10.2018
Козметичното студио е благосъстоятелност на Вили Кръстева. Тя персонално е подала сигнала на тел. 112 за случая с клиентката й. На място след броени минути е дошъл екип на Спешна помощ. Те са транспортирали потърпевшата жена, която към момента е давала признаци на живот. Малко по-късно обаче, за жал, е издъхнала.

Зъкова е известна в хотелиерския отрасъл с позитивното си отношение към клиентите и отличните си професионални качества. Има две дъщери, едната – Зорица Зъкова, бе чиновник в община Сандански, по-късно стана учител в ЗПГ “Климент Тимирязев” в паралелка “Туризъм”, написа " Струма.бг ".

Черната новина за нелепата гибел на Вили Зъкова шокира околните и познатите й. Санданчанката Иванка не можеше да повярва, че лъчезарната Вили Зъкова е умряла. “Преди два дни се разминахме на улицата и тя с усмивка ми сподели: “Нека да мине тази пандемия и да изпием по една чаша кафе. Забравихме да се събираме и да споделяме положително и неприятно в живота”.
свързани новини9834на 14.03.2018
Собственичка на магазин в показа, че всеки ден Вили отивала и се прибирала от работа по улица “Македония” и с усмивка я поздравявала, тя съобщи потресена: “Не знам по-позитивен човек от Вили, и да си отиде по този безразсъден начин…”.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР