Туристи масово се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие.

...
Туристи масово се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие.
Коментари Харесай

Скандално! Спасители в неадекватно състояние свалят мацки по барове...

Туристи всеобщо се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие. „ Ние сме отседнали в Китен. От два дни виждаме ужасно несъответстващо поведение от страна на един от спасителите. През цялото време този човек правеше простотии, една от тях беше да кара избавителната лодка на брега в пясъка, добре че го смениха. Отидох да попитам сътрудниците му какво става и ми споделиха, че дрогата му е изпарила мозъка. Потвърдиха ми, че е бил надрусан. Представете си в случай че някой от нас е имал потребност от него какво щеше да стане “, разяснява засегнат 41-годишният Иван от Кюстендил.

По негови думи един от хората, които събирали пари за чадърите на плажа, обикалял и предупреждавал плажуващите за положението на спасителя.

„ Аз попитах този човек какво е ял, а той даже не ме разбра. Не знаеше къде се намира. През цялото време се хилеше и беше несъответстващ. Чиста случайност беше, че в бурното море нямаше давещи се хора “, споделя още кюстендилецът, представен от в. Монитор.

Той се натъкнал на сходно несъответстващо отношение и измежду други спасители.

„ Те или забиват мацки или пият по питейните заведения. Не съм удовлетворен. Аз персонално не влизам във вътрешността в морето, само че въпреки всичко това не е обикновено “, споделя още 41-годишният кюстендилец.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР