Тунинг компанията MANHART анонсира подробности за нов екстериорен карбонов пакет

...
Тунинг компанията MANHART анонсира подробности за нов екстериорен карбонов пакет
Коментари Харесай

THOR е карбонов пакет за BMW XM от MANHART

Тунинг компанията MANHART анонсира детайлности за нов екстериорен карбонов пакет за BMW XM, след консолидираното на който баварският автомобил придобива още по-впечатляващо лъчение.

Пакетът THOR на MANHART включва нови детайли за предната, задната и страничните елементи на , както и напълно нов карбонов челен похлупак със специфични въздухозаборници. Конфигурацията може да бъде развита и с двукомпонентна рамка от въглеродни влакна на челната решетка, спомагателни аеродинамични детайли за предната част и други, а от компанията споделят, че сега работят по стартирането в продажба на карбонови накрайници на изпускателната система и допълните детайли за задната ризница.

Интересен миг към THOR е опцията, която оферират от MANHART, а точно направата му в типичен " плетен " жанр или във вид пресован въглерод, при който няма повтаряща се класификация на влакната.

Пакетът THOR е разполагаем за предварителна продажба, като от MANHART анонсират, че неговите детайли ще могат да бъдат инсталирани елементарно, непосредствено на истинските гнезда на детайлите, които заместват.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР