Туморните маркери на простата, яйчници, млечна жлеза, панкреас и дебело

...
Туморните маркери на простата, яйчници, млечна жлеза, панкреас и дебело
Коментари Харесай

През март и април в „ЛИНА”: Пълно изследване с 52 показателя, Витамин D и щитовидна жлеза


Туморните маркери на простата, яйчници, млечна жлеза, панкреас и дебело черво също са на преференциални цени

Новите профилактични акции на Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” стартират от месец март и ще важат до края на април 2018г. От тях могат да се възползват пациентите от областите Бургас, Варна и Ямбол.

ЛИНА ” е първата здравна лаборатория, която вкара месечни профилактични акции, като всяка от тях е подобаващи за скрининг на съществени, обществено значими болести. Различните акции могат да са потребни за всички членове на фамилията. Тяхното преимущество е, че проучванията са с отстъпка от 40% до 50%, което е извънредно комфортно за пациентите, които не могат да употребяват талон-направление от персоналния си доктор в дадения миг. Те постоянно включват и проучвания, които не се поемат от Здравната каса. За да се възползвате от профилактичните акции, няма потребност да си записвате час, а единствено да посетите най-близкия независим филиал на „ ЛИНА ”.

Новите профилактични акции са общо четири . Пациентите могат да изберат една или да комбинират няколко.

 

Първата акция е една от най-предпочитаните - цялостно проучване на кръв и урина, което включва 52 индикатора . До края на април то е на понижена цена от 19лв. вместо сандартните 38лв. В проучването има цялостна кръвна картина с диференциране на левкоцитите (белите кръвни клетки) по групи, проучване на урина и скорост на утаяване на еритроцитите. Също и индикаторите на  въглехидратната, мастната, белтъчната обмяна, разбор на електролити, кръвна захар, добър и неприятен холестерол, триглицериди, общ белтък и албумин, калций, фосфор, калий, натрий и хлориди. Изследването демонстрира равнищата на уреята, креатинина, пикочната киселина, ензимите АСАТ, АЛАТ, ГГТ и други. Препоръчително е да се прави заран, на гладно.

 

Втората профилактична акция е за щитовидна жлеза. В нея са включени три съществени хормона – TSH, FT3 и FT4 на обща цена от 18 лева вместо 36 лева Резултатът насочва дали функционалността на щитовидната жлеза е естествена, нараснала или намалена. Изследването би трябвало да се прави заран, на гладно и преди приема на кафе или други артикули, съдържащи кофеин.

 

Третата акция включва Витамин D на цена от 13 лева вместо 25 лева.Витамин D има многочислени функции в организма, спомагайки заздравината на костите и зъбите, имунната система, мозъка и нервната система, контролиране равнищата на инсулин. Той е значим при предварителната защита на диабет от вид 1 и 2. Основните външни признаци за недостиг на витамин D са болежка в костите, уязвимост в мускулите и други Изследването на Витамин D се прави заран, на гладно, две седмици след прекъсване на приема на витамини.

 

Четвъртата акция е туморен маркер по желание. Всеки от посочените туморни маркери: PSA ( на простатна жлеза), CA 125 (на яйчници), CA 15-3 (на млечни  жлеза), CA 19-9 (панкреас и дебело черво) е на понижена цена от 8,50 лева вместо 17 лева Пациентите могат да изберат един или да комбинират няколко.Важно е да се означи, че резултатите би трябвало да се поясняват от доктор, тъй като повишените стойности не постоянно значат съществуване на онкологично заболяване. Туморните маркери  допълват данните, получени от биопсията, ехографията или хистологичното проучване, а при към този момент почнало лекуване са индикатор за неговата успеваемост.

Всички резултати от изброените проучвания излизат от два часа след взимане на тестът до края на работния ден и могат да бъдат тествани на уеб страницата на „ ЛИНА ” www.lina-bg.com .

Профилактичните акции се извърпват в независимите филиали на „ ЛИНА ” в областите Бургас, Варна и Ямбол. Таксата операция е 2 лева

 

 

 

 

 

 

* обява

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР